|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
θεωρω οτι θα σε καλυψει...
φυσικα με τα ιδια χρηματα παιρνεις και το 200 2χF2001 με τις δυο aquabee, θελει σκεψη... ![]() παντως οσο αφορα την αξιοπιστια της aquabee μην το φοβασαι, εδω και τρια χρονια δεν μου εχουν βγαλη το παραμικρο... |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν έκανα έρευνα αγοράς για skimmer, είχα καταλήξει να πάρω το H&S με τις 2 Aquabee.
Τελικά πήρα αυτό με τις 2 Eheim 1260 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ενυδρείο και sump, είναι περίπου 910 λίτρα καθαρά.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ευχαριστω ΠΑΡΑ πολύ .Ηδη παρήγγειλα απο τον Ηarald το F200 1260...Eλπιζω να με καλύψει για τα ταπεινα 500+ λιτράκια που σκοπέυω να χω!Ειναι και πιο οικονομικο απο αποψη καταναλώσης....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Ξέρει αυτός...
|
||||
|
||||
![]()
χτες κολλήσαμε ενυδρείο και sump
Eνυδρειο 120(Μ) Χ 63(Π) Χ 60(Υ) Sump 112(Μ) Χ 50(Π) Χ 50 (Υ).To έκανα μεγαλούτσικο για να έχω χώρο να ενσωματώσω και ένα διαμερισματάκι συγκέντρωσης νερού για αναπλήρωση αλλα και να βολέψω και ένα refugium. H συνέχεια μετά το 15Αυγουστο πλέον με την κατασκευή της βάσης , του φωτιστικού, των υπερχειλήσεων κλπ. ΕΝΥΔΡΕΙΟ ![]() SUMP ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο!!
οι Σφυκτηρες μενουν πανω ή μπικαν για να ξερασει την σιλικονη το ενυδρειο; Υ.γ.εχετε και φαλτσοπριονο βελπω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oι σφυκτήρες ΠΡΕΠΕΙ να μεινουν πανω για ολη την διαρκεια του στεγνώματος της κολλας.Αν τους βάλεις τους σφίξεις και μετα τους αφαιρέσεις η σιλικόνη "τραβάει" προς την ανάποδη μερια (προς τα μέσα) και δημιουργει φυσαλίδες.Με λίγα λόγια πρέπει μόνό να σφίγεις την ώρα του σφιξήματος.Αν ξεσφίξεις ενω η κόλλα είναι υγρή, τότε θα δημιουργηθούν φυσαλίδες.
Τα παραπάνω απο πρωσοπική εμπειρία.Επίσης παίζει ρόλο και ο τρόπος που τους τοποθετείς.Αν τους βάλεις λάθος τα τζάμια θα κάνουν τσουλήθρα.Με άλλα λόγια γλιστράνε πάνω στον πάτο και το ενυδρείο στραβοκολλιέται πρωτού το καταλάβεις. Υ.Γ.Πέρα απο φαλτσοπρίονο έχω και πριόνι πάγκου σταθερό , ρούτερ κλπ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χε ποσα τα πηρες αυτα....
...και που τα χρησιμοποιεις μπας και εισαι μαραγκος ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε Νίκο!!!Με το καλό!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα πήρα 11 ευρω το ενα.Εχει διαφορα μεγέθη.Τα συγκεκριμένα είναι 80cm.Εχω και 40 και 20.Δεν ειμαι μαραγκός απλά τα χρησιμοποιώ στην κατασκευη ενυδρείων και βάσεων.
|
|