|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Χθες χώρισα τα νούφαρα τα οποία αναπαράχθηκαν.
Σας στέλνω και την τελευταία ανάλυση που είχα κάνει στην γεώτρηση. ¶ντρο και Βασίλη ελάτε να σας δώσω νούφαρα. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου ζητήθηκε από κάποιο μέλος φωτογραφία από το φίλτρο μου και την ανεβάζω εδώ
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα το απογευμα προθυμοποιηθηκα να παω σπιτι του Γιαννου να ταισω τα ψαρια και να ποτισω τον κηπο αφου ο ιδιος απουσιαζει στας εξοχας.......
Ενα μηνα εχω να δω την λιμνη απο κοντα και πραγματικα εχω μεινει αφωνος!!!!!!! Κριμα που δεν ειχα την καμερα μαζι μου αλλα ας ανεβασει φωτο ο ιδιος οταν επιστρεψει. Γιαννο οι κοποι σου δεν πηγαν χαμενοι τα θερμα μου συγχαρητηρια...........Ευχαριστω για το φυτο και για το ομορφο απογευμα που περασα..... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χαίρομαι που πέρασες ένα ευχάριστο απόγευμα!!!!!! ![]() Η αλήθεια είναι ότι ούτε οι φωτογραφίες μπορούν να δώσουν την πραγματική ομορφιά. Θα ανεβάσω ώμος καινούριες με την πρώτη ευκαιρία. Και πάλη σε ευχαριστώ ------------------------- Αυτές οι φωτογραφίες είναι πριν φύγω για διακοπές. Αύριο θα ανεβάσω καινούριες. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yiannossavva : 20-08-09 στις 14:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά της διακοπές μου!
Τα λόγια περιττεύουν ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |