|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα φυσικά Paedocypris progenetica..... Τι άλλο ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() τρομερα ψαρια και πολυ καλο μεγεθος.... θα κοιταξεις να μου βρεις 2.000.000 - 3.000.000 ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
βαλε τιν πε8ερα σου μεσα...
κοιτα σε ενα τετοιο ενυδριο 8α εμπενα εγω να δροσιζωμαι το καλοκαιρι λολολολολλολολ λιπον περα τις πλακας... και τα oscarakia 8α μου αρεσαν σε μεγαλοοο ενυδριο ισως και καμια arwana ... αλλα περι ορε3εως κολοκυ8οπιτα!!! 8α προτιμουσα μεγαλα ψαρια... 10 με 15 ητε κοπαδοψαρα αλλα μεγαλα ειτε αν δν υπαρχει αυτο 10 με 15 μεγαλα χορις να ειναι αναγκαστικα κοπαδοψαρα.. και για τις μεγαλες κιχλιδες που διαβασα ειναι και αυτο μια ωραια σκεψη ![]() ![]() αλλα το 8εμα ειναι ΕΣΥ τι 8ελεις να βαλεις αντε ολα να κανε καλα !! περιμενουμε φοτο να δουμε τι εβαλες τελικα !! |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν εχεις αδικο περι ορεξεως....
παντος ακομα το ενυδρειο δεν υπαρχει μην ξεφευγουμε.... εχω αρχησει μελετη και σχεδιασμο για το καθε τμημα του. ποτε δεν κανω κατι αν δεν γινουν ολα οπως τα εχω στο μυαλο μου και αν σκεφτεις οτι το δωματιο που θα ειναι το ενυδρειο θελω να ειναι αυτονομο απο ΔΕΗ οχι απο τζαμι εκτος της προσοψης και σωστα σχεδιασμενα ολα... δεν γινετε ετσι απλα ουτε σε 2-3 μηνες.... το θεμα ειναι οτι θα γινει... και μιας και δεν εχω πεθερα για να μπει μεσα, ο ερωτας μου ειναι paretroplus menarambo ![]() ![]() ![]() αλλιως θα γινει tanganyika μιας και εχω τωρα Cyphotilapia frontosa...
|
|||
|
|||
![]()
Benthochromis tricoti
δαγκωτο |
|
||||
|
||||
![]()
2 αποικιες tropheus....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο εσενα περιμενα να πεις να περιμενω μεχρι να βαλω την πεθερα μου...
χαχαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]() ![]() Μαζί με Cyathopharynx furcifer!!!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο μεγαλο ενυδρειο | rom | Malawi | 47 | 27-01-11 18:46 |
Ενα μεγαλο Ευχαριστω !!! | gkampanis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-05-09 19:51 |
Θερμανση σε μεγαλο ενυδρειο - λυσεις? | PLUTON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 20-09-07 07:05 |
Μεγαλο προβλημα!! | tekenas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-08-07 10:04 |