|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα πηρα απο αλεξ/πολη πανο κ τωρα ειναι πολυ δυσκολο να τα πιασω!!!!!!!κ δεν ξερω αν τα παρει πισω...θα εχουν προβλημα με τα yellow?γνωριζεις?
------------------------- ευχαριστω chris για τα καλα σου λογια.εβαλα καποιες πετρες,αλλα μικρες, γιατι δεν εχω αλλες αλλα σιγουρα θα μπουν οπως ειπε κ ο πανος.το ενυδρειο το πηρα απο μαγαζι απο λαρισα το εφτιαξε εκεινος(ειναι κ αυτος μελος) αλλα δεν σου το συνιστω.γιατι μου εστειλε λαθος φιλτρα απο οτι ειχα παραγγειλει,τα εστειλα πισω κ δεν πηγαινε να τα παρει κ ξαναγυρισαν πισω με την κουριερ που τα ειχα στειλει!!!!!!!! κ αναγκαστικα πηγα εγω να τα αλλαξω!!!!!!!!!!!!επιχειρηματιας σου λεει μετα!!!!!!!!!!!!!!!κ βγαζει κ λιστα με ψαρια εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αστα φιλε ΜΑΚΡΙΑ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 22-07-09 στις 18:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαράκια σου είναι το πιό πιθανό Ps.zebra albino.Τα λίτρα σου είναι πολλά και δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα αν και είναι πιό κυριαρχικά απο τα labido.
Έχω 2 αρσ. για χάρισμα αν βρεθείς Θεσσαλονίκη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα παλι βλακεια εκανα?τα ποιο χαλια πηρα?????????ευχαριστω κλεοβουλε αλλα δεν θελω να βαλω αλλα μεσα.10 συνολο ειναι κ πιστευω ειναι καλα!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη, μην το παίρνεις τόσο αρνητικά.
Δεν πήρες κάποιο υβρίδιο ή/και αποτέλεσμα εργαστηριακών πειραμάτων. Απλώς ο αλφισμός είναι μια γενετική ανωμαλία, θα έλεγα (το προτιμώ απο την λέξη "ασθένεια") που δύσκολα συναντάται στην φύση λόγω των παραπάνω που ανέφεραν τα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι δεν προτιμάται απο χομπύστες (ούτε απο εμένα προσωπικά) είτε λόγω εμφάνισης είτε λόγω θεωρητικής ανυπαρξίας τους στην φύση. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην βάλεις άτομα μη-αλφικά και του ιδίου είδους λόγω του κίνδυνου της αναπαραγωγής ή/και λόγω των συνεχών διαμαχών μεταξύ αλφικών και μη.
|
||||
|
||||
![]()
οσο να πεις ομως δεν πηρα κ οτι καλυτερο...τελος παντον θα δειξει...σε ευχαριστω για τις πληροφορειες παντος...
|
|
||||
|
||||
![]()
εκανα σημερα μετρησεις κ ειδα ΚΗ πολυ ψηλα!!!!!τι εγινε?τι να κανω τωρα??????PH 8.5-GH 9-KH 30+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NH3 0-NH4 0.κ καποιες φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
μια βοηθεια παιδια...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60 litra guppy | g-pavl | Ζωοτόκα | 5 | 24-11-08 19:26 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |
120 litra φυτεμενο | ΠΟΠΟ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 28-03-07 09:51 |
DIY Aquarium 700 litra | O Souidos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-08-05 07:44 |