|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Ηλία...είσαι φωτεινό παράδειγμα για όλα τα παιδιά της ηλικίας σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω ολους και παλι...
Συγνωμη αλλα απο την σιγκοληση των κοντρων εχω μονο μια φοτο γιατι απλος δεν προλαβα αλλες ![]() ...Οι κοντρες μπηκαν σταυρωτα στο κατω μερος μονο λογο του οτι το ενυδρειο θα ειναι ανοιχτο απο πανω και θα εχει κρεμαστο φωτιστικο και δεν θα ειναι ομορφο να εχει και επανω. Αμα μελλοντικα γεμισει ολο, θα μπουν και πανω κοντρες. Στο πισω μερος θα μπουν γωνιες(σιδερενιες) για στεγανοποιηση. φοτο... ![]() Καινουριες φοτο στο γεμισμα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση...για να κολλησουμε τισ κοντρες βαζουμε σιλικονη σε ολη την επιφανεια που καλυπτει το καθε κομματι ή μονο περιμετρικα?
![]() Υ.Γ τι τερας ενυδρειο ειναι αυτο?μπραβο!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...οι μικρες οι κοντρες δε μου αρεσαν ετσι πως πατησαν επανω στις μεγαλες...αφηνουν κενο απο κατω τους και δε νομιζω οτι προσφερουν στο "δεσιμο" του ενυδρειου τοσο-οσο αν εφαρμοζαν αναμεσα στις μεγαλες και πατουσαν πανω στον πατο...
-Γνωμη μου αν μπορουν να βγουνε τωρα βγαλτες κοψτες στην σωστη διασταση και ξανακολα τες... ![]() καλα το πας...για την ακριβεια "σκιζεις"
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο και απο μενα!!! συνεχισε να μας ενημερωνεις....
ειμαι πολυ περιεργος να δω την εξελιξη του paludarium.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() -------- τωρα που το βρικα δες εδω το λεει καθαρα(βλ. παραγραφος. 4, βλ.ΣΗΜΕΙΩΣΗ) Παράθεση:
...αν βρω χρονο σημερα μπορει να αρχισω παρουσιαση για την βαση οπου αρχισα σημερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ θα υποστηρίξω την άποψη του lmaikl, καλύτερα να τις κόψεις πιο κοντές, αλλιώς πλάκωσε τις στην σιλικόνη να γεμίσεις το κενά από κάτω τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ομορφα πραγματα ειναι αυτα????
![]() ![]() ![]() Μπραβο και απο εμενα ειναι σιγουρο οτι θα φτιαξεις κατι πολυ ομορφο!!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή βράχου ?? πως ??? | Lsourtzo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-02-09 00:19 |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Κατασκευή 25lt? | DimmyF | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-06-05 01:31 |