|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε εγω δεν ξερω!!!θα απαντησουν παντος αυτοι που ξερουν καλα!!!εγω θα βαλω συνολο 12 το πολυ
------------------------- τις ανουμπιες κ τις βαλισνεριες πως τις βαζουμε?σε πετρες επανω με λαστιχακι?κανονικες η γιγας?κ αν ξερει καποιος το μεγεθος στις κανονικες?σας ευχαριστω πολυ γιατι σκεφτομαι να βαλω αυριο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 20-07-09 στις 15:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιαννη οι ανουμπιες δενονται με μεπτονια πανω σε πετρες (καλυτερα μην τις φυτεψεις) ειναι πολυ ανθεκτικο φυτο και σιγουρα θα σου αραισει! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ωραίο, μπράβο !!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω yannis!
------------------------- υπαρχουν πολλα ειδη ανουμπιας δλδ?????????τι πρεπει να παρω?κ τις βαλισνεριες με τον ιδιο τροπο τις βαζεις?ευχαριστω krisos Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 20-07-09 στις 21:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα πηρα κ τα υπολοιπα ψαρια κ 3 ανουμπιες.δεν ειχε acei που ηθελα κ πηρα κατι αλλα που μου ειπαν απο το καταστημα οτι ταιριαζουν με τις yellow που εχω για πειτε μου κ εσεις τι ψαρια ειναι?κ μερικες φωτο αλλα γιατι ηταν τρομαγμενα δεν καθοταν φρονιμα...κ δεν ειναι καλες οι φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Για κάτι αλφικά τα βλέπω αλλά δεν μπορώ να τα αναγνωρίσω....
|
||||
|
||||
![]()
δλδ?τι ειναι τα αλφικα?θα εχουν προβλημα μαζι?
------------------------- θα προσπαθησω αυριο να βγαλω καλυτερες φωτο κ ελπιζω να βοηθησω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 22-07-09 στις 01:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τις Βαλισνέριες τις φυτεύεις στο βυθό σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν βρηκα ακομα μεχρι αλεξανδρουπολη.μονο ανουμπιες κ τις επιασα με λαστιχακι επανω σε πετρες χωρις να ακουμπανε στην αμμο κ σε ενα ξυλο.ενταξει ειναι η θελουν πολυ καλο πιασημο οι ριζες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το λαστιχάκι θα φαίνεται άσχημα ..
Δέσε τες με λεπτή πετονιά σε καμιά πέτρα και μετά από λίγο καιρό θα πιάσουν μόνες τους .. Τα λίτρα σου είναι βάλσαμο για malawi αλλά εμένα κάτι με χαλάει στο στήσιμο στις πέτρες σου ... φαίνεται πως είναι "στημένο" το σκηνικό και μου φέρνει κάτι απο Lorf of the rings το θέμα ![]() αλλά όλα είναι σχετικά .... περί ορέξεως .... φασολάδα .... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειναι παρα πολυ ομορφο!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ολα τα αλλα θα τα κανει ο πατερας μου,απλος τα φιλτρα ειναι δυσκολο να τα καθαρισει!φυσικα κ θα τα καθαρισω πριν φυγω...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μονο πες του οτι δεν ταιζουμε συνεχεια... εξηγησε του ποσο τροφη να ριχνει αν δεν ξερει... κατα τα αλλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα για το φιλτρο... κανονικα δεν χρειαζεται τοσο συχνα καθαρισμα..
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες δεν ταιζουμε συνεχεια?οχι 2 φορες την ημερα οπως κανω τωρα?ξερει καποια πραγματα,στο μικροτερο οταν ελειπα το καθαριζε,απλος αυτο ειναι ποιο δυσκολο!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60 litra guppy | g-pavl | Ζωοτόκα | 5 | 24-11-08 19:26 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |
120 litra φυτεμενο | ΠΟΠΟ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 28-03-07 09:51 |
DIY Aquarium 700 litra | O Souidos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-08-05 07:44 |