|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- το εκανα οπως μου ειπες την ταραξε στο ξυλο την κακομιρα και την εβγαλα θα τη σκωτονε μαλλον ειναι πολυ αγριος για αναπαραγωγη τη να πω
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 17-07-09 στις 09:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δώς της κρυψώνες πολλές , φυτά και περισσότερο χρόνο στο δοχείο, δοκίμασε μετά από μερικές μέρες. γίνονται αυτά με τους μονομάχους, ελπίζω να σου πεί και κάποιος άλλος πως το κάνει.
|
|
||||
|
||||
![]()
τα μικρά με πατέρα crown tail και μητέρα delta tail βλέπω ότι σε συντρυπτικό βαθμό είναι crown tail.
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα δε με πειραζει καθολου μου αρεσουν ποιο πολυ οι crown tail
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις παρεξηγηση, ο αχταρμας συνεχιζεται και μαλλον πρεπει να το παρεις αλλιως τελειως.
Εδω δεν μπορεις να συντηρησεις αυτα που εχεις, και συζητας για αναπαραγωγες? (και ειναι και ο μηνας με τα πραγματα τους αυγουστους και τους κολιους...) |
|
||||
|
||||
![]()
οι οριζόντιες ρίγες στην μονομαχίνα δηλώνουν στρες και όχι ετοιμότητα για αναπαραγωγή ..
όταν είναι έτοιμη βγάζει κάθετες μπάρες ! σκέψου πριν κάνεις αναπαραγωγή για τα επακόλουθα αν είσαι και εσύ έτοιμος ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- απο της δυο που εχω η μικρουλα μου εχει σινεχεια οριζοντιεσ ριγεσ αλλα δεν ειναι καθολου στρεσαρισμενη πεζει να ειναι το χρωμα τησ ισως????
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 08-08-09 στις 02:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι να βαλω; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-03-08 02:27 |
τι πετρες να βαλω? | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 17-02-08 01:23 |
Τι υποστρωμα να βαλω? | parashos_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 28-12-07 21:48 |
ποσα να βαλω?? | dinos99 | Ζωοτόκα | 9 | 21-10-07 14:29 |
Τι να βαλω?? | skorpion | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-02-03 21:25 |