|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
To ότι κάποιο ψάρι χαρακτηρισμένο σαν επιθετικό, δεν έχει δείξει τέτοια σημάδια, δεν αποτελεί τον κανόνα, αλλά την εξαίρεση και αυτό κατά την γνώμη μου για ένα Χ χρονικό διάστημα.
Κάποια στιγμή το ένστικτο θα ξυπνήσει. Όσο για αυτό που λες ότι ποτέ δεν θα καταφέρει το σκαλάρι να πιάσει τα guppies δεν είναι σωστό. Τα Cardinals είναι πολύ ταχύτεροι κολυμβητές από τα guppies και όμως μου τα πετσόκοψε. Απλά είναι θέμα χρόνου και μεγέθους του κυνηγού. |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Για μένα το βασικότερο είναι ότι το πρώτο που κοιτάμε είναι αν τα ψαριά που θέλουμε να βάλουμε μαζί ταιριάζουν σε συνθήκες νερού, μετά θερμοκρασίες,. Ph, kg
Αν όντος σε αυτά ταιριάζουν μετά θα μας προβληματίσει ο χαρακτήρας τους. Από την στιγμή που λένε αυτοί που ξερόυν από αγγελόψαρα ότι οι συνθήκες νερού είναι διαφορετικές όλα τα αλλά είναι δευτερεύοντα Και φυσικά αποφεύγουμε την συγκεκριμένη σύνθεση. Το αν έχει καλό χαρακτήρα ένα σκαλάρι η όχι νομίζω ότι είναι περιττό αφού έχουμε πρόβλημα σε βασικότερα πράματα που έχουν σχέση με την επιβίωση όλου του ενυδρείου. Αν παρέχουμε σωστές συνθήκες στα σκαλάρια και όχι σωστές για τα γκαπί. Τα γκαπι θα αρρωστησουν και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρρωστησουν και τα σκαλαρια μετά. και ας έχουμε σωστές συνθήκες νερού για τα σκαλαρια. Η και το αντίστροφο αν έχουμε δηλαδή σωστές συνθήκες για τα γκαπι και όχι για τα σκαλαρια. Οπότε βλέπουμε ότι υπάρχουν βασικότερα πράγματα που πρέπει να κοιτάμε ώστε να μην καταστρέφουμε όλοι την ζωή μέσα σε ένα ενυδρείο και όχι ένα από τα είδη που σώνει και καλά θέλουμε να βάλουμε.
__________________
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπυ | asteris_veroia | Ζωοτόκα | 15 | 14-03-08 01:45 |
τι να βαλω; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 08-03-08 02:27 |
Γκαπυ | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 3 | 01-10-07 17:49 |
γκαπυ | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 15-04-07 23:09 |
Τι να βαλω?? | skorpion | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-02-03 21:25 |