|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα τεστ είναι υγρά ή στικάκια; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαρτακια(μαλλον στικακια) με χρωματα 5 χρωματισμοι και δειχνουν και οι 5 ενταξει ειμαι λιγο ατζαμης με τα τεστ αλλαξα 1/3 του νερου και περιμενω θα παρω τεστ και θα ενημερωσω αν δεν στρωσει η κατασταση
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα χρειαστείς υγρά τεστ άμεσα αν θέλεις να δεις τι γίνεται. Μπορεί να χάνεις ψάρια από αμμωνία, ή νιτρώδη, π.χ. Επίσης, ο ασφαλέστερος τρόπος για να μεταδώσεις στους άλλους το τι γίνεται (ειδικά χωρίς οπτική επαφή) είναι να γραψεις τα νούμερα των μετρήσεών σου, μπας και μπορέσει κανείς να κάνει "διάγνωση" (για αυτό υπάρχει και η "στάνταρ" φόρμα ασθενειών που είπε κάποιος παραπάνω). Γιατί το να πούμε ότι οι χρωματισμοί φαίνονται "εντάξει" δε λέει και πολλά. Εν τω μεταξύ τα ψάρια σε τι κατάσταση είναι; "Έφυγε" κανένα άλλο; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ελπιζω να πανε ολα καλα γιαττι ομως μονο γκαπακια????? εχω μεσα 8 πλατυ 5 -καρρδιναλιους 2 σιλβερσαρκ 2 γατοψαρακια 2 μικτα αγγελοψαρα και τα γκαπακια που ηταν καμια 15αρια (απο γεννες)
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι σημερα ολα καλα
καμια απωλεια
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να δεις το θέμα της σύνθεσης των ψαριών....
|
|||
|
|||
![]()
1βγαλε αγγελοψαρα και τα καρντιναλ
2ασε τα ζωοτοκα 3παρε υγρα τεστ 4κανενα φυτο εχεισ? 5κανε παρουσιαση του ενυδρειου. 6παρα πολλα ψαρια εγω στο δικο μου το εχω 2 μηνες χωρις αλλαγη και τιποτα δεν εχει ανεβη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΚΑΠΥ ΜΕ ΠΛΕΚΟ? | ilias911 | Ζωοτόκα | 3 | 27-11-08 09:17 |
γκαπυ | asteris_veroia | Ζωοτόκα | 15 | 14-03-08 01:45 |
Γκαπυ | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 3 | 01-10-07 17:49 |
γκαπυ | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 15-04-07 23:09 |
Αρρωστα Γκαπυ | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 15-11-06 20:40 |