|
|
||||
|
||||
![]()
Τι δουλεια εχουν οι φροντοζες με τα Labidos? Ειναι απο αλλη λιμνη.
Αφου τα ψαρια θα ερθουν απο αλλο ενυδρειο, φερε και τη μπιχλα του φιλτρου μαζι. Δεν χρειαζεσαι στρωσιμο με αμμωνια. |
|
||||
|
||||
![]()
θα φερω υλικο (μπιχλα-μου αρεσε αυτο) απο το αλλο ενυδρειο, αλλα σεπτεμβριο. Το βασικο ερωτημα ειναι αν το νερο θα εχει προβλημα μεχρι τοτε, αν θα βρωμισει κτλ. τι να κανω για να μεινει καθαρο. (να βαλω μικροβια, αμμωνια, να ταιζω φαντασματα κτλ )
|
||||
|
||||
![]()
Να μην το γεμισεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε γινετε αυτο, πρωτον, γιατι ειναι ηδη γεματο-οπως ειπα , και δευτερον, δε μπορω να εχω μια αδεια γυαλα μεσα στο ιατρειο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Από το post του φαίνεται πως εννοεί άδεια απο νερό και όχι από ψάρια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Από ότι καταλαβαίνω εγώ ψάρια δεν έχει μέσα μόνο νερό και ίσως κάποια διακόσμηση.
Αν δουλεύουν κάποια φίλτρα γιατρέ δεν έχεις πρόβλημα. Από Σεπτέμβριο μεταφέρεις τη "βρώμα" από το υλικό των φίλτρων του ενυδρείου που έχεις στο σπίτι, μαζί με τα ψάρια και είσαι οκ. Για τα είδη των ψαριών ότι σου είπε ποιο πάνω ο Netblues.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωσιμο ενυδρειου | MIkex24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 23-05-09 18:47 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | m3expert | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-05-09 17:49 |
Στρωσιμο ενυδρειου | parashos_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 10-01-08 09:56 |
στρωσιμο νεου φιλτρου. | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 02-12-07 10:26 |
Στρωσιμο νεου ενυδρειου και αποριες | stamoulis h | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-10-07 21:46 |