|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειπε και ο φιλος μου γιωργος χρειαζετε σιγουρα και αλλα φυτα και πολα ξυλα αλλα οχι μοπανι.Δευτερον δεν ειπες τι ψαρια εχεις ?Τι τιμες.
------------------------- Μετα το ενυδρειο σου ειναι πολυ ωραιο με πανεμορφους δισκους.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Red crystal : 04-07-09 στις 20:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το πρόβλημα που θα εχεις στο εχω πει για να δούμε θα το προσέξουν τα παιδιά και εδώ
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα είπαμε και εμείς
καλό ξεκίνημα φίλε μου λοιπόν ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ψιλή άμμο ήθελα να πω.. ![]() Ανδρέα βρες από τον Πάνο pistia.. Θα δείξει πολύ ωραίο το ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
![]()
Να σου ζησουν τα δισκακια και καλη συνεχεια !
Τις ανουμπιες μην τις φυτευεις γιατι θα χαλασουν, καλυτερα να τις δεσεις πανω στο ξυλο. Και φυσικα θα εδειχνε καλυτερα με λευκη αμμο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο ανδρεα..θα συμφωνησω για περισσοτερα ξυλα..και για πιστια και λιμνοβιο οποτε θες!
|
||||
|
||||
![]()
ξυλα εάν βρω όμορφα,που δεν βρίσκω στα τοπικά μαγαζιά, θα βάλω, ναι για το χαλίκι sinfono,θέλει να πάρο σύντομα την απόφαση....θα γίνει ο χαμός μέσα στο ενυδρείο
![]() τι ψαρια έχω ??? δίσκους, μη rotate ονομασίες δεν ξέρω ,15 "ροδοστομα" , 5 γατόψαρα. τιμές? το υγρό test λέει 6,0-6,5 το πολύ. τις άλλες τιμές δεν τις μετράω δεν θέλω να αγχώνομαι, αλλαγή κάνω κάθε 15 μέρες 200+ λίτρα,μονο AO... τροφή την προσέχω να μην πέφτει κάτω, κάθομαι και 10-15 λεπτά και τα ταΐζω .....εννοείτε ότι δεν έχω αμμωνία και τα λοιπά....ο κύκλος έγινε ξέρει ο πάνος. ( αμμωνία ,no3 ,no2,φωσφορικά τα έλεγχο που και που, όλα ok είναι)
|
||||
|
||||
![]()
σε λίγες μέρες πάνo......... σε λίγες μέρες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου και το ιδιο και τα ψαρακια σου!!!! μπραβο σου και καλη συνεχεια....
|
||||
|
||||
![]()
ξύλα θες σίγουρα
![]() άλλαξε την ρουτινα αλλαγής νερού αν θες τα δισκάκια σου να μεγαλώσουν αν θες να με ακουσεις για κανά 2μηνο κάνε αλλαγή 100 λίτρα 2 φορές την εβδομάδα και μετά γύρισε το σε 200 λίτρα εβδομαδιαία ![]() Ωραίο ενυδρείο , για την άμμο στα είπαν οι άλλοι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινουργιος και θα ηθελα τις γνωσεις σας | akistriantas | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 02-06-09 17:17 |
ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ....ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! | giorgoskal1987 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 18-02-08 01:08 |
Αγορα καινουργιου ενυδρειου 50l | Seaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 02-01-08 14:10 |