|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως δε θα εβαζα σε αυτο το χαλικι...
περιμενε ομως κ αλλες γνωμες
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω αλλα το ενυδρειο ειναι αδειο απο ψαρακια κα νομιζω τα κορι ειναι φοβερα
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις:101*41*50
Όγκος:180l Κατηγορία κοινωνικο φυτεμενο Φυτά:anubia nana,cryptocorine,myriophyllum ,echinodorus vallisneria,pistia και αλλα 2 κλαδεματα αγνωστου ταυτοτητας. Ψάρια / ¶λλα είδη:5 emperor tetra blue,2ramirezi blue,1 pleco,1 betta,2 kribensis Διακοσμητικά υλικά:μαυρο χαλικι,4 ριζες μοπανι, Φόντο:μαυρο Φωτισμός:2 τ5 45 watt εκαστος μαμα του ενυδρειου Διάρκεια φωτισμού:7 ωρες Φιλτράρισμα:φιλτρο juwel rio Θερμοστάτης:200 watt κλειστος λογω εποχης, Λίπανση:sera florenette,sera florena Παροχή CO2:sera co2 start Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:ανα 15 μερες 40 % Θερμοκρασία:27,λογω ανοικτου a/c στο γραφειο ¶λλες πληροφορίες: θα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλο chrisx για το δωρο που μου εκανε τα κλαδεματα και το ζευγαρι kribensis.τα ψαρακια αυτα τα εψαχνα αρκετο καιρο και του χρωσταω.χρηστο σε ευχαριστω πολυ και οτι θελησεις ειμαι στην διαθεση σου. Μετα το αρχικο στησιμο εκανα καποιες αλλαγες και προσθεσα αρκετα φυτα και νομιζω η διαφορα ειναι αισθητη. |
|
||||
|
||||
![]()
Ορεο ενυδρειο αδρεα μου αρεσε αλλα θελω να μου πεις αυτη η πρασηνη μπαλα τι ειναι??
απετησεις... ονομα.... κ.α...... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gojoy : 11-07-09 στις 10:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πατα ball και θα στο βγαλει.ευκολη ειναι παντως και σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια |
|
||||
|
||||
![]()
Cladophora aegagrophila
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρέα πολύ καλά προχωράς, ελπίζω να το δω από κοντά και να συζητήσουμε την πρόοδό του, όπως και την τελική σύνθεση των ψαριών που θα μείνουν στο ενυδρείο. Εύχομαι καλή συνέχεια !
|
|