|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο καταρακτης ειναι μια πομπα, πελλαμος και οταν τελειωσει θα ειναι ουλλα τα ριαλια
![]() Τα νουφαρα που εν κοντα στον καταρακτη αγαπητε μου φιλε μπορει να τα χασεις ενεκα της μεγαλης ροης του νερου (ρωτα τον Ανδρεα να σου πει) γι'αυτο αν εχεις κανενα φιλο που εχει λιμνη..... δωστου κανενα... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ξέρω φίλε! Είδη έχουν επηρεαστεί. Έχω έναν φίλο που έχει λίμνη αλλά δεν μου εξέφρασε καμιά επιθυμία για νούφαρα!!!!! Αν θέλεις ¶ντρο έλα να σου δώσω. Σήμερα έκανα και πάλι κλάδεμα……..και βλέπω και λίγο τα ψάρια!!!!!!! Τα νεογέννητα μεγαλώνουν μια χαρά. (Αυτά που έχω στο ενυδρείο, στην λίμνη δεν τα βλέπω) |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! άξιος ο μισθός σου!!!
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Για να μπορεις να βλεπεις και κανενα ψαρι δηλαδη ![]() Οσο για τους γονους ψαξε παρακτια........
|
||||
|
||||
![]()
τελεια φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |