|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...καλοοο, εχει σιγουρα δυνατοτητες βελτιωσης....η ριζα προσωπικα δε μου αρεσε(περι ορεξεως πες...
![]() -Αλλη μια παρατηρησουλα,καλα ειναι να μην αναμιγνυουμε τα fancy με τα common-comet χρυσοψαρα-ενας σημαντικος λογος ειναι η ικανοτητα στο κολυμπι των "κοινων" εναντι των fancy με οτι αυτο συνεπαγεται κατα τη διαρκεια του ταισματος π.χ.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ηδη το παρατηρησα αυτο που λες.... μεχρι στιγμης αυτο που κανω ειναι να υπερταιζω λιιιγο και οτι μενει τα απιρνει το φιλτρο..
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικά πιστεύω πως τα Red Moorwood είναι από τα πιο όμορφα ξύλα και ταυτόχρονα και από τα πιο ακριβά ξύλα της αγοράς ...
![]() αν θες μπορείς να μου την δώσει σε εμένα και να σου δώσω 5 κιλά καυσόξυλα για το τζάκι για τον χειμώνα .. ![]() υπομονή και θα βουλιάξει.... θα σκουρίνει το ξύλο και θα είναι πιο όμοφρο και πιο φυσικό το αποτέλεσμά σου ...
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παλι η ριζα μου αρεσει παρα πολυ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
asourtzo ευχαριστώ,
crazyio πολυ δελεαστικη η προταση σου αλλα δυστηχως δεν εχω τζακι ![]() ![]() Περα απ'την πλάκα αυτο το πιο φυσικο περιμενω και γω. Και δε σου κριβω οτι περιμενω μηπως πιασει και λιιιγη πρασινη αλγη οπως οι πετρες.. Αληθεια πιανουν αλγη τα ξυλα?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πιανουν-πιανουν!!! ειδικα απο greenspot δε θα εχεις κανενα παραπονο...ως και η πετονια που εδενα τις ανουμπιες γινοταν πρασινη καποτε...
![]() ομορφο ενυδρειο και σιγουρα θα γινει ομορφοτερο αργοτερα!
|
||||
|
||||
![]()
Pano σε ευχαριστώ για την info!!!
Ασχετο παντως η riccia παιδια δεν επεζησε...!!! Τα διαβολακια μου την περιποιηθηκαν δεόντως!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
clarck Κωδικός: Χρυσόψαρο | clarck | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 193 | 13-09-11 23:41 |
Κανει Δουλειά!!!!!!!!!!!! | McWolf | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 11-09-08 10:36 |
Πως το κανει??? | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 22-02-08 14:15 |
Κανει δουλεια;;;; | bill | Φίλτρανση | 9 | 15-12-07 01:18 |
αυτος πως το κανει; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 05-10-07 20:47 |