|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
kotsos ευχαριστω!
crazyio, λεω να περιμενω να βουλιαξει κ μετα να αποφασησω αν θα τη δεσω ψιλα ή θα την αφησω κατω. Απτη μια μαρεσει που παιζουν τα ψαρακια γυρω γυρω τωρα που ειναι ψιλα, απτην αλλη αυτο με το 'πιο φυσικο' με απασχολει και εμενα..
|
||||
|
||||
![]()
για τη ρίζα θα πω ότι είναι από τις χειρότερες επιλογές που έχεις κάνει. αλλά επειδή σε συμπαθώ θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα δεχτώ να σου την αλλάξω με κάποια από τις δικές μου
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο ενυδρειο φιλε, με πολυ χωρο για κολυμπι για τα ψαρακια σου ! Πολυ πρωτοτυπη η ιδεα σου για την ριζα και ωραια η αντιθεση που κανουν οι πετρες με το χαλικακι...
Να πω ομως την αληθεια, εγω τα λυπαμαι αυτα τα "baloon" χρυσοψαρα με την πρισμενη κοιλια που δυσκολευονται να κολυμπησουν. Παντως μπραβο σου, εχεις δωσει στα ψαρακια σου απο τις καλυτερες συνθηκες που θα μπορουσαν να εχουν.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
theodor72 ευχαριστώ!
Dimitris21 ζαχαρωνεις τη ριζα μου βρε?!!! -πλακα κανω!- Θα ρωτησω τα παιδια [pinky&brain] και θα σου πω αν θελουν να την αλλαξουν στο μελλον ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παρακαλώ τους κύριους admin να μπαναρουν τον κύριο από πάνω. δεν φτάνει που προσφερόμαστε να του κάνουμε εξυπηρέτηση μας ζητάει και τα ρέστα από πάνω.
η λασπολογία σε όλο της το μεγαλείο.... που κατάντησε αυτή η κοινωνία αδερφάκι μου. αίσχος και πάλι αίσχος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...καλοοο, εχει σιγουρα δυνατοτητες βελτιωσης....η ριζα προσωπικα δε μου αρεσε(περι ορεξεως πες...
![]() -Αλλη μια παρατηρησουλα,καλα ειναι να μην αναμιγνυουμε τα fancy με τα common-comet χρυσοψαρα-ενας σημαντικος λογος ειναι η ικανοτητα στο κολυμπι των "κοινων" εναντι των fancy με οτι αυτο συνεπαγεται κατα τη διαρκεια του ταισματος π.χ.. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ηδη το παρατηρησα αυτο που λες.... μεχρι στιγμης αυτο που κανω ειναι να υπερταιζω λιιιγο και οτι μενει τα απιρνει το φιλτρο..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
clarck Κωδικός: Χρυσόψαρο | clarck | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 193 | 13-09-11 23:41 |
Κανει Δουλειά!!!!!!!!!!!! | McWolf | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 11-09-08 10:36 |
Πως το κανει??? | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 22-02-08 14:15 |
Κανει δουλεια;;;; | bill | Φίλτρανση | 9 | 15-12-07 01:18 |
αυτος πως το κανει; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 05-10-07 20:47 |