|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιος να πνίξει τον Clarck, γιατί θα καταντήσουμε Greek Goldfish Boards χα,χα,χα.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαυτο βρε εκανα τον ψοφιο το Σαββατο στο κουβαλημα κ αφησα εσενα να δουλεψεις...σα σκυλι
![]() Για να εχω ενεργεια για αυτο!!! ![]() ---- χαλβααα μου, μιλας και συ, Αρχι-κλαρκ-ο-καμενε?!! ![]() ---- Ηλια ευχαριστώ!
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο ! τα ψαρια ειναι κουκλια και τα ονοματα τους πολυ εξυπνα διαλεγμενα
![]() Η αιωρουμενη ριζα πολυ πρωτοτυπη!! Μου αρεσει πολυ ! Μεχρι κι εμενα μου περασε μια σκεψη να στησω ενα ενυδρειο για χρυσοψαρα, αλλα.. οπως μου ηρθε μου φυγε αμεσως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξανδρε για τη ριζα εχω προβληματιστει αρκετα...
Ηθελα κατι που να 'μην ακουμπαει κατω'.. Οταν την εβαλα με ξενισε αρκετα δε σου κριβω.. Περιμενω γνωμες παντως και βλεπουμε! Αισθητικα μου αρεσει αρκετα, απλα φοβαμαι πως δειχνει λιγο..αφυσικη..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Θα πέσουν απάνω σου οι "clark clubers" και θα σε φάνε καημένε.... ![]() ![]() ![]() Πολύ όμορφη προσπάθεια ενυδρείου για χρυσόψαρα. Θα ζουν σαν βασιλιάδες.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή προσπάθεια.
Στα χρυσόψαρα αρέσει το παιχνίδι και θα εκτιμούσαν πολύ έναν διάκοσμο με περισσότερους διαδρόμους και τρύπες για να κολυμπούν ανάμεσα τους. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
in the pond, george σας ευχαριστω!!
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Αντε φτιαξε και συ ενα με χρυσοψαρα και καθε κυριακη θα στελνω τους pinky & brain με το μετρο σπιτι σου να παιζουν με τα δικα σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στο 100ρι μου με ανούμπιες,βαλισνέριες και κρυπτοκορινες δεν τα αγγίζουν ποτέ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george : 30-06-09 στις 12:50 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
clarck Κωδικός: Χρυσόψαρο | clarck | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 193 | 13-09-11 23:41 |
Κανει Δουλειά!!!!!!!!!!!! | McWolf | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 11-09-08 10:36 |
Πως το κανει??? | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 22-02-08 14:15 |
Κανει δουλεια;;;; | bill | Φίλτρανση | 9 | 15-12-07 01:18 |
αυτος πως το κανει; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 05-10-07 20:47 |