|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
περιπου 3,5 ωρες....σωστα?
![]() ------------------------- δηλαδη πρεπει να ξαναβαλει το Α/Ο τα νεα λιτρα ξανα στο ενυδρειο ετσι? ![]() απο θορυβο τα εξωτερικα φιλτρα πως ειναι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 28-06-09 στις 12:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οποτε αυτο που υποστηριζω απο τοτε,ειναι οτι καλο ειναι να υπαρχουν 2 φιλτρα ,ασχετα αν ειναι εσωτερικα ή εξωτερικα. |
|
||||
|
||||
![]()
ok ευχαριστω πολυ raven.....εξαλου για ενα 70αρι δεν ειναι και πολυ ακριβα.....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...βαζεις λοιπον 2 ιδια εξωτερικα(για να εχεις κοινα ανταλακτικα) αν θελεις τα συνδεεις και σε σειρα* και εισαι "αρχηγος".
-Προσωπικα βαζω πλεον 2 εξ.φιλτρα παντα ιδια σε καθε ενυδρειο μου... * η συνδεση σε σειρα δε σε καλυπτει σε πιθανο προβλημα-βλαβη και ενω απουσιαζεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και εγω θα προτιμησω εξωτερικα,γιατι τα ενυδρεια μου ειναι μικρα και τα εσωτερικα θα πιανουν πολυ χωρο.....απλα επειδη το σπιτι ειναι μικρο και επειδη εχω ενα εσωτερικο και δεν κανει καθολου θορυβο...μηπως μπορεις να με ενημερωσεις για τον θορυβο στα εξωτερικα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιώ hydor δύο χρόνια τώρα χωρίς προβλήματα και θόρυβο μηδέν.
Πάντως, αν πας για εξωτερικό, σε συμβουλεύω σίγουρα ότι πρέπει να αγοράσεις επώνυμο-αξιόπιστο φίλτρο που να μπόρούν να σου εγγυηθούν ανταλλακτικά για το κάθε τμήμα του. Μικροφθορές ή και σπασήματα από ατυχήματα μπορούν να συμβούν στο χρόνο. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() παντως σιγουρα θα βαλω 2 φιλτρα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εσωτερικο φιλτρο | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 06-01-08 12:32 |
Εσωτερικο ή εξωτερικο φιλτρο | jordan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-02-07 20:35 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 73 | 29-01-07 07:00 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-02-05 01:08 |
Εσωτερικο φιλτρο | Lary80 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-05-04 01:05 |