|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ομορφο ! Κατα την γνωμη μου καλυτερο απο το προηγουμενο aquascape. Ειναι πιο αερατο και πιο λιτο. Βεβαια βηθαει σε αυτο και ο πιο δυνατος φωτισμος, η πολυ καλυτερη φωτογραφιση (θα πρεπει να εχεις αφιερωσει παρα πολυ χρονο στο θεμα φοτωγραφια) και η αφαιρεση του εξοπλισμου. Μου φαινεται πως καθε φωτογραφια που βγαζεις ειναι για συμμετοχη σε διαγωνισμο !
Εκεινο ομως που μου αρεσει περισοτερο ειναι η ευκολια με την οποια συλαμβανεις και υλοποιεις τις ιδεες σου... Ψαχνω να βρω κατι ασχημο για να το σχολιασω αλλα δεν βρηκα ακομα ! Θα το ψαξω και αλλο ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
15L Iwagumi - υπο κατασκευή | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 50 | 17-04-09 11:11 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |