|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα με φτιαχνει περισοτερο το απιστευτα κοκκινο χρωμα που εχουν τα φυτακια σου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ομορφο ! Κατα την γνωμη μου καλυτερο απο το προηγουμενο aquascape. Ειναι πιο αερατο και πιο λιτο. Βεβαια βηθαει σε αυτο και ο πιο δυνατος φωτισμος, η πολυ καλυτερη φωτογραφιση (θα πρεπει να εχεις αφιερωσει παρα πολυ χρονο στο θεμα φοτωγραφια) και η αφαιρεση του εξοπλισμου. Μου φαινεται πως καθε φωτογραφια που βγαζεις ειναι για συμμετοχη σε διαγωνισμο !
Εκεινο ομως που μου αρεσει περισοτερο ειναι η ευκολια με την οποια συλαμβανεις και υλοποιεις τις ιδεες σου... Ψαχνω να βρω κατι ασχημο για να το σχολιασω αλλα δεν βρηκα ακομα ! Θα το ψαξω και αλλο ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμαν!!
![]() Αλεξανδρος fan club!!!!!!! Πως γραφομαι??? ![]() ![]() ![]() Αλεξ πολυ χαλαρωτικο και ομορφο!!! Μπραβο ... Βασικα μου θυμιζει παραλια!! χαχα η εχω αναγκη απο διακοπες και το βλεπω ετσι?? Αληθεια το φιλτρο που ειναι?? Το διοξειδιο?? δε τα βλεπω πουθενα!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωχ...απεκτησα fun club !
![]() Βρε παιδια, σιγα το δυσκολο...πραγματικα τετοιου μεγεθους ενυδρειακια στηνονται και ξεστηνονται σε 1 ωρα. Με το μεγαλο να δω τι θα κανω, που θελει 2 μερες για να του κανω το ολικο rescape που εχω στο μυαλο μου. ![]() Οσο για την φωτογραφιση, με 2 κινησεις βγαινουν τα οργανα, μπαινει ενα ριζοχαρτο για backlight φωτισμο και ειναι ετοιμο για επαγγελματικη φωτογραφιση. Για αναταραξη στην επιφανεια, λιγη αναταραχη με το δαχτυλο και βουαλά ο κυματισμος ! ![]() Απο φυτα θελω να προσθεσω μονο Eleocharis parvula και πανω στις πετρες λιγη Riccardia. Ακομα ψαχνω λιγες μικρες πετρουλες και ισως καμια μικρη ριζα ακομη. Θα δω πως θα παει και αναλογως θα πραξω.. Χαιρομαι παντως που σας αρεσε και ευχαριστω για τα σχολια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
που το ειδες το πρασινο στη μυκονο??
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
15L Iwagumi - υπο κατασκευή | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 50 | 17-04-09 11:11 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |