|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου καλησπερα και περαστικα αν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ειναι πολυ καθαρη η foto δες αυτο πιστευω θα βοηθησει http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/p...=2&GalleryId=2
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό εδώ εννοώ που κύκλωσα στην φωτογραφία,το έχει και απο την άλλη πλευρά.Μου φαίνεται οτι δεν υπάρχει κάτι απο τις φωτό στο site. ευχαριστώ πάντως
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου υποψιαζομαι καποιο βακτηριδιο οτι μπορει να ειναι αλλα δεν ειναι καθαρη και η foto. Ολα τα αλλα ψαρακια σου ειναι καλα?
Δοκιμασε να δεις μηπως καταφερεις τιποτα και εδω http://www.jbl.de/factmanager/index.php?lang=en
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω χάσει και άλλα ψάρια αλλά πιστεύω είναι πιο πολύ απο την ζέστη επειδή έχει ανεβάσει θερμοκρασία στους 32 το ενυδρείο. να βάλω κάποιο φάρμακο? θα προσπαθήσω να ανεβάσω καλύτερη φωτό αύριο. ευχαριστώ, καλό βράδυ
|
|
||||
|
||||
![]()
πρέπει οποσδηποτε να κανεις κατι με τη θερμοκρασια του ενυδρείου σου!το θεμα με τα ανεμιστηρακια εχει αναλυθεί αρκετα στο φαρουμ κανε σχετική αναζήτηση.
Τώρα για το ψαράκι δεν ξερω τι έχει,περίμενε τους έμπειρους.Σε κάθε περίπτωση μακριά από χημικά!!!Τα χρησιμοποιουμε σαν έσχατη λύση και αφού προσδιορίσουμε το πρόβλημα.. Προληπτικά λίγο αλατάκι δεν θα έβλαπτε,έτσι κι αλλιώς αρέσει στα ζωοτόκα. Απ την άλλη βέβαια τα φυτά σου θα χαιρετίσουν σύντομα..Εχεις καποιο μικρότερο ενυδρείο-καραντίνα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πρεπει ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ να κατεβασεις την θερμοκρασια σου!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Οι γραμμές που λές φαίνονται για χρώμα απλά, τι ηλικία έχει?? Κάτω από 4 μηνών?? Κάνε κάτι με τη θερμοκρασία, κάθεται κάτω για ποιό δροσιά...
|
|||
|
|||
![]()
Περίπου 3μηνών είναι. Και εγώ για χρώμα τις έκανα απλά το συνδύασα με το οτι κάθεται. Θα προσπαθήσω να το φτιάξω αυτό με τα ανεμιστηράκια.έχω ανοικτό το καπάκι τελείως και έχει πέσει στους 27.. το φώς να το ελλατώσω μέχρι να το φτιάξω?πόσες ώρες να το έχω ανοικτό? τούς έβαλα αλάτι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάτι επειγων | Σπύρος Μ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 22-05-08 21:52 |
Κάτι χρήσιμο | lasal | Ιστοσελίδες στο Internet | 7 | 21-09-06 00:14 |
Κάτι τρέχει με το ψάρι... | Tkagem | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 29-08-06 11:35 |
κάτι περίεργο? | dim | Bettas | 3 | 01-08-05 02:07 |
κάτι τρέχει | harris | Δίσκοι | 8 | 09-11-04 19:27 |