|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
gkampanis σε ευχαριστω πολύ Ξανά!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Επανέρχομαι .... πάνε 3 εβδομαδες στρωσίματος.... πέρα από τα φυτά έχω λαθρεπιβάτες σαλιγγαρια τα οποια μεγαλώνουν λες και τους έχω βάλει μαγιά...
τιμες μετρήσεων... Εβδομάδα 1 στρωσίματος (16/06/09): Υγρα Τεστ Tetra PH: 8.0 KH: 7.5 GH: 13 Αμμωνία: 0.25 NO2: < 0.3 NO3: 12.5 update Εβδομάδα 2 Στρωσίματος (24/06/09)... PH: 8.0 KH: 7.5 GH: 13 Αμμωνία: 0.25 mg/l NO2: 1.6 mg/l NO3: 25mg/l 02: 8mg/l update Εβδομάδα 3 Στρωσίματος (29/06/09)... PH: 7,5 KH: 7.5 GH: 13 Αμμωνία: 0 mg/l NO2: 3.3 mg/l NO3: 50mg/l 02: 8mg/l συνεχίζω να ταίζω μερα παρα πέρα 1 ταμπλέτα για pleco της tropical.... ( μια μυρωδια που βγάζει άλλο πράγμα!!!!!! ) (ξεκίνησα να ρίχνω ετοιμα βακτηρίδια οπως λεει η δοσολογία) .... αυτο που με τρελλαίνει ειναι πως δεν λεει να πέσει το NO2 και βεβαίως έχω καφέ άλγη... πανω στα φυτά στα τζάμια.... ΒΟΗΘΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου η καφε αλγη ειναι κατι σχεδον αναπόφευκτο στα καινουργια ενυδρεια μην αγχωνεσε
![]() ![]() ![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα gkampanis, δεν έχω κάνει καμία αλλαγή νερού.... περιμενα να πεσουν τα NO2...
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα εισαι σε πολυ καλο δρομο πιστευω αυριο μεθαυριο το πολυ θα μηδενησουν και τα ΝΟ2 οποτε τοτε κανεις μια μεγαλη αλαγη νερου (εγω το αλαξα σχεδον ολο) και μετα την επομενη μερα βαζεις ψαρακια κηνηθηκα συμφωνα με τα λεγομενα αυτου του ποστ (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13656). Μην ξεχασεις το νερο για την αλλαγη να το προετοιμασεις σε αλλο κουβα και μετα να το βαλεις στο ενυδρειο και να βαλεις καλο αντιχλοριο τωρα θα σου προτινω το PRIME (http://www.seachem.com/Products/prod...ges/Prime.html)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
gkampanis σε ευχαριστω πολύ για τις συμβουλες σου!!!! την παλιοάλγη πως θα την ξεφορτωθω???? ειναι πανω στα φυτα , και στα τζάμια...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κανει τιποτα φιλε μου
![]() ![]() ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατάσταση στρωσίματος | andreas72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-04-09 17:57 |
Στα μέσα του στρωσίματος….. | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 08-01-08 20:08 |
Συζήτηση περί στρωσίματος ενυδρείου | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 16-10-07 10:00 |
Τέλος στρωσίματος | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 15-03-07 03:55 |
Λάθος ξεκίνημα - Προβλήματα στρωσίματος | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 18-05-04 12:57 |