|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα κουκουναριά δε θα πω τίποτα παραπάνω γιατί όντος μπορεί να βγάζουν κάποιες ουσίες.
Το καλάμι αν ξεραθεί δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα σαν υλικό. Είναι 100% φυτικό και τελείως ανακυκλώσιμο βρωμίζει το πετάς και τελειώνεις. Δεν έχει πλύνε βαλέ. Το να κάθεσαι δηλαδή και να ξεπλένεις την μπιχλα. Κάτι που όπως έχω τονίσει οτι Εγω τουλάχιστον προσπαθώ να αποφεύγω. Καλαμιά υπάρχουν παντού. Τα χρησιμοποιούμε σε γλάστρες για αναρριχόμενα φυτά, σε μπαξέδες και ένα σωρό αλλά μέρη με πάνω από 2 χρονιά διάρκεια ζώης ώσπου μετά να αρχίσουν να σαπίζουν. Σε μια λίμνη που θα δουλεύει 6-8 μήνες το φίλτρο άντε να το κρατάς σαν υλικό 2 μήνες και μετά πέταμα. Το καλάμι τι ουσίες να βγάλει?? Και τι κακό να προκαλέσει? Όταν φυτεύουμε είδη καλαμιά μέσα στο νερό από μονοί μας!!! Οι συγγενικά είδη όπως κυπέρους , παπύρους και μπαμπού??? Ποια διαφορά συνθέσεις του καλαμιού που δε το επιτρέπει να μπει σαν υλικό?? βιολογικο υλικο υπαρχουν 100 λογιων κεραμικα - πλαστικα γιατι οχι και φυσικο?
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY CO2 - Υλικά... | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 52 | 15-02-14 00:33 |
Τι υλικά? | πλυμμήρας | Malawi | 14 | 08-02-08 01:26 |
Υλικά; | Kotsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 15-11-07 08:06 |
Υλικό για βράχο | frits | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 12-01-07 22:27 |
Τι υλικό ??? | oscar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-09-04 23:25 |