|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια και στους τρεις ! Μπραβο παιδια και του χρονου ακομη καλυτερα !
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια και στους τρεις σας!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σε όλους σας...κρατείστε τίτλους και χαρείτε γιατί του χρόνου παίρνω κι εγώ μέρος με ένα μοναδικό ενυδρείο...."the anatomy of algae"
![]() ![]() ![]() ![]() και πάλι μπράβο παιδιά |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια και στους τρεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια παιδιά..
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια και στους τρείς για τις θέσεις που καταλάβατε και την εξαιρετικά προσεγμένη δουλειά που παρουσιάσατε.
Νίκος |
|
||||
|
||||
![]()
εξαιρετικα ενυδρεια!!!
![]() μπραβο για τη συμμετοχη σας και για τα αποτελεσματα!! να σας θαυμασουμε και σε αλλους διαγωνισμους!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο και στους τρεις!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Σταυρο
![]() ![]() ![]() Μπραβο Βασιλη ![]() ![]() ![]() Πραγματικα πολυ ομορφα Τελευταιο αφησα την αφεντια σου ![]() Αντε και του χρονου ολα τα μελη να κατακλυσουμε με φωτογραφιες τους διαγωνισμους γιατι εχω δει πολυ πιο ωραια ενυδρεια απο αυτα που εχουν οι ξενοι!! Καλες φωτο και ορμαμε????? ![]() ![]() Αλεξ με την ιδεα σου για το νεο στησημο του ενυδρειου σου δεν νομιζω οτι θα αξιζει λιγοτερο απο τη πρωτη θεση καιο κανενας κριτης δε θα μπορεσει να αντισταθει!! Θα δουμε .... Μπραβο σας παντως ειναι μεγαλο κατορθωμα να παρετε αυτες τις θεσεις!! Χαρηκα παρα πολυ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φιλαράκια μου
![]() ¶ντε να βλέπουμε και άλλους να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, πολύ μετριοφροσύνη έπεσε. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά , συγχαρητήρια !
¶λεξ τα πήγες πολύ καλά σ' έναν δύσκολο διαγωνισμό ! Σταύρε πιστεύω ότι το ενυδρείο σου άξιζε καλύτερη θέση . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aquavida Aquascaping Contest (AAC) | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 26-05-09 01:24 |
AGA aquascaping contest 2007 | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 12-11-07 19:35 |
Διαγωνισμος: 2006 AGA Aquascaping Contest (μεχρι 22/9) | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 17-11-06 18:01 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |
Εχει κανεις το CD "AGA Aquascaping Contest"? | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 07-03-05 00:35 |