|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο καιρο διατηρειται αυτο πανο κατω?? Κολλαω τα τζαμια τωραααα!!!!!!!
------------------------- Το κολλησα!!! Παιδια βρηκα μια αντλια 300 λιτρα/ωρα, δεν ακουγεται καθωλου αλλα δεν ανεβαζει το νερο με τιποτα για επιστροφη, θα την χρησιμοποιησω για ροη στο σαμπ, παρακαλω οποιος εχει κατι υποψιν για επιστροφη να προτεινει... θελω να ειναι ολα ετοιμα οταν στεγνωσει!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 3r4ndo : 18-06-09 στις 13:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγειά !!!
Νομίζω αυτή είναι παραπάνω από αρκετή για τη δουλειά που θες ... http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...MseHXX5TKGzpWr Ίσως σου κάνει και το μικρότερο μοντέλο, δες το |
|
||||
|
||||
![]()
Η 600 μου φενεται πολυ καλη και πρεπει να την εχει και ενας πετσοπας στην περιοχη μου!! θα παω να κοιταξω το απογευμα!!! Ευχαριστω!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να υποθέσω ότι, δεν σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή των μονομάχων.
Γιατί sump και φωλιά στη επιφάνεια κομματάκι δύσκολο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν βαλω durso υπερχειληση παιζει φωλιτσα αλλα η αληθεια ειναι πως δεν ενδιαφερομαι για αναπαραγωγη... Οπως και να εχει θα φροντισω και αυτο το κομματι, μπορει στο μελλον να αλλαξω γνωμη!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδριο | aginor | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 21-04-08 10:14 |
νεο ενυδριο | monomaxos_lover | Ζωοτόκα | 14 | 23-08-07 10:20 |
ΘΟΛΟ ΕΝΥΔΡΙΟ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-12-04 09:21 |
Νεο ενυδριο | Lary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 26-11-04 01:35 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |