|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
... καλημέρα!, Ναι εστυψε το σφουγγαρι του σε ενα μπουκάλακι και μου το έφερε... Θα περιμένω να πέσουν τα νιτρικά και η αμμωνία πριν βάλω ψαρακια... δεν βίαζομαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν βάλεις τώρα ψάρια, πρέπει να συνεχίζεις να ταίζεις τα βακτήρια.
|
||||
|
||||
![]()
έχω παρει τροφή και ρίχνω μέρα παρα μέρα ( πηρα και κατι ταμπλέττες βυθου για pleco... (ροζ που διαλυονται μετα απο κανα 15' (τι σας λέω τώρα...)) δεν έχω ακομα σαφή εικόνα για το ποσο να ταίζω καθε πότε και κάθε πότε να κάνω αλλαγές νερού... ( για το στρωσιμο ). Καθε γνώμη καλοδεχούμενη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγές νερού καθε πότε να κάνω τώρα που το στρώνω με τροφή (... παει η 1 εβδομαδα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια καλη αλλαγη νερου θα κανεις οταν θα εχει στρωσει το φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα νιτρικά σου θα έχουν πιάσει κόκκινο. Τότε θα κάνεις μία μεγάλη αλλαγή νερού και είσαι έτοιμος.
|
||||
|
||||
![]()
OK!!!! σας ευχαριστώ πολύ!
|
|
||||
|
||||
![]()
120λτ ελαφρά φυτεμένο με ευκολα φυτά , λίπανση με Flourish tabs, σημερα προστέθηκε CO2, φωτισμός μαμμισιος με refrectors (15.30 - 01:00)
No fish .... Συμπληρώνω καθε μέρα νερό λόγο των ανεμιστήρων... θερμοκρασία 26.4 oC Εβδομάδα 1 στρωσίματος (16/06/09): Υγρα Τεστ Tetra PH: 8.0 KH: 7.5 GH: 13 Αμμωνία: 0.25 NO2: < 0.3 NO3: 12.5 update Εβδομάδα 2 Στρωσίματος (24/06/09)... PH: 8.0 KH: 7.5 GH: 13 Αμμωνία: 0.25 mg/l NO2: 1.6 mg/l NO3: 25mg/l 02: 8mg/l Πως το βλέπετε??? Οπως ανεφερα και πιο πάνω δεν έχω πάρει μπόλι παρά μόνο νερό απο ενυδρείο φίλου.... Ταιζω με ταμπλέτες βυθού (Tropica για pleco)... έχω ρίξει συνολικά 3.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατάσταση στρωσίματος | andreas72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 27-04-09 17:57 |
Στα μέσα του στρωσίματος….. | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 08-01-08 20:08 |
Συζήτηση περί στρωσίματος ενυδρείου | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 16-10-07 10:00 |
Τέλος στρωσίματος | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 15-03-07 03:55 |
Λάθος ξεκίνημα - Προβλήματα στρωσίματος | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 18-05-04 12:57 |