|
|
||||
|
||||
![]()
γειά σου, σ ευχαριστώ. το καταλαβαίνω δεν ήταν πρόθεσή μου η αναπαραγωγή αλλά όταν είδα τα μωράκια αναρρωτήθηκα μήπως υπήρχε η ελπίδα να επιβιώσουν αν και καταλαβαίνω οτι μάλλον απίθανο. σ ευχαριστώ και πάλι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
σ ευχαριστώ πολύ, χθες βράδυ τα είδα δύο απ την αρχή και ακόμα δύο, ζούν ενώ είχα μέρες να τα δώ και πίστευα είχαν πεθάνει.
δεν θα κάνω κάτι απλα εύχομαι να ζήσουν. είχα αρκετή πράσινη άλγη ίσως τρέφονται μ αυτή. δεν είμαι σε φάση να κάνω αναπαραγωγή τώρα γιατί είμαι επαγγελματικά υπεραπασχολημένη. πάντως η συμβίωση των πληθυσμών είναι αρμονική. θα σας ενημερώσω για εξελίξεις |
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα θα πανε μη φοβασε μια γενιστρα παρε και βαλτα μεσα ισωσ εχουν περισοτερες πηθανοτητες οχι απο το να μη πεθανουν αλλα απο το να μη τα φανε οι γονεις προσωπικη μου γνωμη τωρα αν καποιος εμπειρος διαφονη ακουσε τον
|
|
|||
|
|||
![]()
Για τις βλαβερες συνεπειες της "γεννηστρας" εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22360
Αφου εχεις πυκνα φυτα υπαρχουν πιθανοτητες να επιζησουν τα μικρα μιας και την βγαλανε μεχρι τωρα - και συνηθως τετοιοι επιζησαντες γινονται και πολυ υγιη ψαρια. |
|
||||
|
||||
![]()
αν επιζήσουν θα χαρώ πολύ, σήμερα το πρωί τα παρακολουθούσα, το ένα είναι ακριβώς στο χρώμα του ξύλου που έχω είναι και κατά τι μεγαλύτερο απ τ αλλο που είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμο.
το ξύλο αφήνει κενό από κάτω του, όπου και κρύβεται αμέσως μόλις δει ψάρι να πλησιάζει, επίσης στο κενό αυτό εχει μαζευτεί ένα καφέ πουρί βρώμα θα έλεγα. το θηλυκό τα έχει εντοπίσει και απ αυτό κινδυνεύουν, παρ όλο που βρίσκεται πάλι σε φάση ερωτική με το αρσενικό. για να δούμε... θα σας πω υπάρχει έτοιμη ειδική τροφή να τους βάλω? σας ευχαριστώ όλους |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βεβαια μπορεις να δοκιμασεις κοκκινο σκουλικι η γονο γκρινταλ9(μωρα σκουλικακια) http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ta/artemia.htm |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos me bettas HELP!!!!!!!!!!!!! | harris samos | Bettas | 4 | 26-04-09 19:41 |
Μωράκια και ζωάκια...!!! | Genirous | ¶λλα ζώα | 2 | 04-04-07 09:45 |
Bettas | betta | Bettas | 6 | 08-12-05 22:35 |
ΕΙΔΗ BETTAS!! | ASCCO1 | Bettas | 0 | 20-11-04 18:55 |