|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
21 ψαρια σε 125λτ???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο αρχικο ποστ εκανα την εξης ερωτηση "Μηπως τα ψαρακια ειναι πολλα για τα λιτρα μου;" Οστοσο θεωρο οτι τα ψαρια μου ειναι απο τα πιο μικρα ψαρακια που συνανταμαι στα ενυδρεια και δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Εννοειται βαβαια οτι τα SAE θα επιστραφουν στον ιδιοκτητη τους. Επισης οι οτοκυκλοι δεν ειναι ιδιαιτερα κινητικοι και συνηθως αραζουν σε καποι ξυλο, πετρα ή τζαμι. Επειδη ομως μπορει να κανω και λαθος περιμενω τις αποψεις και αλλων.
Ποια ειναι η δικη σου αποψη; Σου παραθετω και τα τελικα μεγεθη των ψαριων. καρδιναλιοι Cardinal Tetra .............. Μεγεθος 5 εκ. ....Μεσαια ζωνη ροδοστομοι Rummynose Tetra.......... Μεγεθος 4 εκ. ....Μεσαια ζωνη οτοκυκλοι Otocinclus macrospilus..... Μεγεθος 5 εκ. ....Κατω ζωνη μικρογεωφαγοι M. altispinosus......... Μεγεθος 8 εκ. ....Μεσαια και κατω ζωνη
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
-Απο ποσοτητα μια χαρα σε βρισκω...βεβαια θα προτιμουσα ενα ειδος απο κοπαδοψαρα κι οχι δυο
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη ενυδρειου(σε μεγαλυτερο) | bill | Reef | 10 | 17-05-08 07:22 |
Συμβουλες διαμορφωσης του νεου μου ενυδρειου. | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 60 | 16-03-07 00:49 |
αλλαγη χρησης ενυδρειου | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 16-02-07 09:24 |
Aλλαγη στο aquascaping του ενυδρειου μου | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 10 | 04-12-06 17:51 |
Αλλαγη Ενυδρειου | cathyki | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-01-06 18:44 |