|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πας και τοσο καλα με 0.1ppm σιδηρο.. δοκιμασε να αυξήσεις τουλαχιστον στο διπλασιο το σιδηρο,εγω το εχω περιπου στα 0.5ppm και επισης αυξησε και το flourish εγω σε 120lt ριχνω γυρο στα 4ml την εβδομαδα σπαστα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αναρωτιέμαι σε τι επίπεδα έχουν το σίδηρο οι περισσότεροι μποστανάδες εδώ μέσα... Βασικά η πορεία του φυτού φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι ήταν έλλειψη Βορίου. Από την Πέμπτη που έριξα λίγο Βορικό οξύ η hygrophyla έχει βγάλει αρκετά νέα φυλαράκια, τα οποία φαίνονται νορμάλ προς το παρόν. Τα ήδη κατσαρωμένα δεν στρώνουν, αλλά διαβάζω ότι η έλλειψη Βορίου προκαλεί μη-αναστρέψιμη ζημία. Προς το παρόν συνεχίζω την παρακολούθηση... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για "εξάρτημα" λαμπών φθορίου | cobaingr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 14-11-05 21:31 |
Elephant nose fish me "cloudy eyes" (thola matia m | AlGOUR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 17-01-05 06:21 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |