|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ παιδιά εδώ και 1.5 χρόνο έχω λύση το πρόβλημα με κλιματιστικό, το οποίο προϋπήρχε του ενυδρείου.
Ο μόνος χώρος που μπορούσε να τοποθετηθεί το ενυδρείο, ήταν κάτω και πλάγια από το κλιματιστικό. Έτσι μ αυτόν τρόπο δροσίζομαι και εγώ και τα ψαράκια μου. Ο μέσος όρος θερμοκρασίας που έχω είναι 26.5 – 28 χειμώνα – καλοκαίρι, σ ένα ενυδρείο 250 λίτρων. Υπάρχουν και 3 ανεμιστήρες 12v, απλά και μόνο για να ανακυκλώνουν τη θερμοκρασία που δημιουργούν οι λάμες . Τα ανεμιστηράκια από μόνα τους κάνουν πολύ μικρή δουλειά. ¶ντε να μειώνουν τη θερμοκρασία 0,5 – 1 βαθμό στην καλύτερη περίπτωση. Ευκαιρία για κλιματιστικό τώρα με την επιδότηση !!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() την Δευτερα λυνω και γω το ιδιο προβλημα με τον ιδιο τροπο ![]() οντως ειναι η πιο συμφερουσα-αποδοτικη λυση... |
|
||||
|
||||
![]()
H πιο συμφερουσα λυση ειναι ανεμιστηρακια για μικρα ενυδρεια και ανεμιστηρες δαπεδου
![]() και θα ειναι συνδεδεμενα σε κοντρολερ θερμοκρασιας.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι αλλα εσυ δεν δροσιζεσε! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να φτιαξεις ενα κρανος δικελυφο για σενα με 2 ανεμιστηρακια
ενα να δινει , ενα να παιρνει και με ενα τροφοδοτικο 12 V εισαι κυριος . Μονο που πρεπει να καθεσαι κοντα σε πριζα... ![]() ![]() ![]() ![]() Εlliwel ειναι υπερβολη να βαλεις.
|
||||
|
||||
![]()
εγω μεσα απο την πλακα λεω κατι σοβαρο οσων αφορα την σχεση αποδοση-πρακτικοτητα-τιμη-συμφερων...
πολλες λυσεις για να επιλεξει ο καθενας... |
|
||||
|
||||
![]()
Για φαντάσου λίγο το χώρο σου (σαλόνι ας πούμε) με το καπάκι του ενυδρείου ανοιχτό και δυο επιδαπέδιους ανεμιστήρες.. καλωδιωμένους. Δεν είναι και ότι καλύτερο. Σαν έκθεση σε κατάστημα ηλεκτρικών θα είναι.
![]() ![]() Όσο για το κράνος με τα ανεμστηράκια μη τα βάλεις πολύ κοντά στα μαλλιά σου θα στα μαγκώσουν !!!! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζεστη στο ενυδρειο μου | Dionysia | Χρυσόψαρα | 11 | 10-06-09 19:20 |
Ζεστη-Τροπικα Ψαρια | stefoc | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 22-05-09 09:21 |
ΖΕΣΤΗ | kalymnos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 18-05-09 13:52 |
Προβλημα με ph | golf4470 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 07-02-08 01:31 |
Προβλημα με ΝΟ3 | Cpagr | Δίσκοι | 12 | 07-03-07 12:50 |