|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δώσε αν μπορείς ενδείξεις/παραμέτρους του νερού σου. Θα ήθελα να ξέρω πόσο μεγάλη είναι η λίμνη, πόσα λίτρα, βάθος, καθώς και την ποσότητα των ψαριών. Ναι, πόση τροφή τους ρίχνεις κάθε φορά?
|
|||
|
|||
![]()
Η λίμνη ΔΕΝ είναι μεγάλη!περιπου 700 λιτρα είναι!εχς τρία μικρά ΚΟΙ και 8 χρυσόψαρα!Απλά δεν είναι μια ενιαία λιμνη ειναι 2 μεγάλες γούρνες!βαθος ειναι περιπου 80 cm!όσο για παραμέτρουσ θα πρέπει να κάνω τώρα τεστ και να σου πω αυτή τη στιγμή τι γίνεται
------------------------- Α τροφή ρίχνω περίπου 1 κουταλιά της σούπας! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christine1989 : 11-06-09 στις 10:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φίλτρο έχεις? Αν ναι ποιό είδος?
|
|||
|
|||
![]()
το ξέρω οτι θέλουν χώρο!εχω σκοπο να τη μεγαλώσω!φίλτρο δεν έχω μονο μια λάμπα UV της sera εχω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
E, να σου που εμφανίστηκε το πρόβλημα. Αν κάνεις και τα απαιτούμενα τεστ, θα το δείξουν κιόλας. Θέλεις φίλτρο με την ανάλογη κυκλοφορία του νερού.
|
|||
|
|||
![]()
¶μεση κίνηση θα ήταν να προσθεσεις φρεσκο νερο, ας εχει και χλώριο... Προτιμότερο να ανεβουν λιγο τα ποσοστα χλωρίου αν δεν εχεις ευκαιρο αντιχλωριακο, παρα να μενει η λιμνη με τις μεγαλες συγκεντρωσεις αμμωνιακων που φανταζομαι θα εχει...
Ίσως βοηθησει να αφαιρεσεις το μισο νερο πριν προσθεσεις καινουριο.... |
|
|||
|
|||
![]()
τα ψαρακια πανε καλυτερα!αφαιρεσα το νερο και εβαλα καινουργιο με αντιχλωριο!παρατηρησα επισησ οτι τα κακα τους ειναι καφε αλλα μερικες φορες ειναι ασπρα και μερικες αλλες φορες ειναι διαφανες!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικός θάνατος νεογένητων μόλυ!!HELP | vassilis23 | Ζωοτόκα | 7 | 18-03-07 03:25 |
Απώλειες A. Cacatuoides | LYKAVN | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 11-11-06 15:48 |
Απώλειες Ψαριών | GeorgeMak | Ζωοτόκα | 24 | 05-10-05 12:23 |
Ξαφνικός Θάνατος Ζωοτόκων | manick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 10-03-05 22:14 |
Πρήξιμο στο χρυσόψαρο, HELP!!! | ThDam | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 13 | 16-11-04 01:39 |