|
|
||||
|
||||
![]()
+1000
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα επειδή είσαι μερακλής με τα ενυδρεία και ψαγμένος πολύ μην γυρίσεις τα 240 λίτρα που έχεις τώρα σε δισκοενυδρείο . Είναι μικρό το ενυδρείο και στο μέλλον δεν θα σου αρέσει γιατί δεν θα μπορείς να δώσεις αυτά που θέλουν τα ψάρια . Θα είναι περισσότερος ο κόπος σε τόσα λίγα λίτρα . Πήγαινε αργότερα σε μεγαλύτερο 400+ .
Δεν κάνουν τα ενυδρεία αυτά για δίσκους εμένα σε 600 λίτρα 8 δίσκοι και είναι οριακά |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε κωστα ......ξερω ενα φιλο μου που εκανε θαλασσινο και μου λεει οτι ειναι πολυ ωραιο...επειδη ξερω οτι σου αρεσουν κι εσενα κανε ενα θαλασσινο γιατι σε 2 χρονια περιπου θα το κανεις...αρα καλυτερα να το κανεις απο τωρα...επεισης μπορεις να παρεις ενα κλουβι και να βαλεις 2 χαμστερ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με τα νεύρα μου παίζεις ; ![]() Χρήστο, προσανατολισμός, προς το παρόν, για μεγαλύτερο ενυδρείο δεν υπάρχει οπότε βλέπω το εγχείρημα μάλλον να παίρνει παράταση ίσως για κάποια στιγμή αργότερα. Ευχαριστώ όλους θερμά για τις συμβουλές σας (κι εσένα παλιο-μάγειρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα εμενα το ενυδρειο σου μου αρεσει όπως είναι.Οι δισκοι ειναι όμορφοι αλλα σορυ που θα το πω ειναι και βαρετοι (προσωπική αποψη).Παρολα αυτα απαιτουν λιτρα.Εγω στο 500 λιτρο ειχα 6 ατομα, μικρα σε ηλικια, και μου φαινοταν το ενυδρειο "γεματο".
Επισης θα θελα να ξεκαθαρισω την φημη σχετικα με φυτα και θερμοκρασιες.Εγω προσωπικα ειχα χαλι απο γλωσσοστιγμα με 29,5οC! Να μη μιλησω για ροτουντιφολιες καμπομπες και τα συναφη.Οτι και να κανεις καλη συνεχεια...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψεις για Apistogramma!!! | gfdimopo | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 10-10-08 01:39 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
Σκέψεις μετά από μετρήσεις | KwstasV | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-03-07 00:11 |
Σκέψεις - προγραμματισμός - απόψεις | KwstasV | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 12-02-07 14:58 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |