|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...τωρα ,τι φυτα εχεις στο ενυδρειο σου?
|
||||
|
||||
![]()
Μονο Βαλσινεριες, δυο ειδη. Την γιγαντεα και μια κανονικη.
Την κανονικη την εχουν φτασει στο πατωμα και τωρα τρωνε και απο την μεγαλη που δεν την ακουμπουσαν οσο αντεχε η μικρη... ![]() Αριστερα, αυτη που λεω "μικρη" εχει μηνει μερικους ποντους πανω απο τις ριζες. Δεξια, η γιγαντέα ψιλοαντεχει ακομα και ευτηχως πεταει που και που καινουργια φυτα. Αν προλαβω θα βγαλω φωτο αυριο να δειτε τι παιζει... |
|
|||
|
|||
![]()
..το οτι σου "βαζουν χερι" στη γιγαντεα μου κανει εντυπωση
![]() βαλε καμια ανουμπια,crinum natans ,microsorium pteropus μπας και σου μεινει φυτο.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι τρομερο τρωνε τα παντα....
Μια ανουμπια ειχα βαλει και εγω(μεγαλη) και τωρα τελυτεα την φαγανε και αυτην. Η java fern μπορει να γλυτωσει ![]() Βρε Imaikl πως σου μενουν τοσα φυτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα μου κανει εντυπωση πως το καταφερνει!
Πριν: ![]() Μετα: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω πως αλλαξε ετσι
![]() ![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να πω οτι μαλλον δε φταινε τα ψαρια αλλα μαλλον η λιπανση σου...η οποια αφηνει το φυτο να χαλαει -εξ'ου και το καφε φυλλωμα....-οποτε και την αποτελειωνουν οι ψαρηδες σου... Πιο συγκεκριμενα η γιγαντεα σε υγιή κατασταση εχει φαρδυ(1,5-2 cm) φυλλωμα,με μηκος κοντα στο 1,5-2,0 μ....και ειναι τοσο σκληρη που εχουν αναφερθει κοψιματα στα χερια κατα την διαρκεια εργασιων στο ενυδρειο... Δωσε στοιχεια λιπανσης υποστρωμα κ.λ.π που εχεις στο ενυδρειο σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εριχνα μισο καπακι flourish ανα 10 ημερες αλλα το εχω κοψει μπας και γλυτωσω απο την καφε αλγη (το καφε φυλλωμα, ειναι αλγη, απο κατω αν το τριψω με το δακτυλο, ειναι πρασινα κανονικα)
Υποστρωμα δεν εχει, μονο αμμος |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα για το φλουρις που ελεγες πιο πανω εγω βαζω καθε δευτερη μερα μισο καπακι και δεν εχω προβλημα.
και λιπασμα σε καθε αλλαγη. για την αλγη εβαλα σαλιγκαρια και ειναι ολα καλα και τα φυτα δεν μου τα τρωνε.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το χρυσόψαρο ασπρίσε!! | costas_kumitsu | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 3 | 25-12-08 19:33 |
¶ρωστο χρυσόψαρο | ΚώσταςΒ | Χρυσόψαρα | 8 | 06-03-08 11:14 |
Λευκό χρυσόψαρο! | memy | Χρυσόψαρα | 15 | 13-11-06 00:51 |
Άρρωστο χρυσόψαρο??? | ThDam | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-10-04 00:13 |
Goldfish - Χρυσόψαρο | lurking_fear | Χρυσόψαρα | 21 | 04-02-03 18:11 |