|
|
||||
|
||||
![]()
allagi ekana 1 fora to 1/3 tou nerou meta apo 1 mina peripou... simera mpika sto site kai exw arxisei na diavaZw...
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγες να κανεις περιπου το 30% καθε 7 με 10 μερες.
ισως κ ποιο συχνα γιατι τα χρυσοψαρα βρωμιζουν πιο γρηγορα το νερο.. οσο για την αρρωστια που λες ονομαζεται ick κ αντιμετωπιζεται με αλατακι κ αυξηση της θερμοκρασιας... Διαβασε τα υπομνηματα για να καταλαβεις πως στηνεται ενα ενυδρειο κ πως στρωνεται (λογικα δεν το εχες στρωσει σωστα?). Διαλεξε τελικα ποια ψαρακια θες για το ενυδρειο σου κ βγαλε τα υπολοιπα. κ να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
exw sinithisei sto greekgles
![]() αυτο που λεω χρυσοπσαρο μου ειπαν λεγεται κογκολεζοσ και ανοικει στην κατιγωρια των χρυσοπσαρων .. Δεν εχω θερμοστατη μου ειπαν οτι τωρα δε χριαζετε λογο καλοκαιριου και να παρς απο σεπτεμβρη.. Ο γλύφτης που εβαλα ειναι (Ancistrus dolichopterus) τον βρικα στο link που μοθ εδωσες και αφτο που μου ειπαν αγκελοπσαρο ειναι (Pterophyllum altum) |
|
|||
|
|||
![]()
...διαβασε τα υπομνηματα και ζητα πληροφοριες για το οτιδηποτε.Τα παιδια εδω ειμαστε προθυμοι για να ακουσουμε-προτεινουμε.
(Το ψ ειναι στο c) ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Arxarios 70 lt | Aquarious | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 29-09-06 17:20 |
thelw idees | inser | Malawi | 31 | 20-10-04 20:40 |
thelw gnwmes gia to thalassino pou steinw!!! | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 35 | 16-07-04 17:10 |
Apories | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 18:27 |