|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν επιμένεις στις αρχικές διαστάσεις νομίζω με προσεκτικό κόλλημα με 8αρια τζάμια είσαι οκ. αν πας στις διαστάσεις που σου προτείνω θέλεις 10αρια τζάμια. |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου εγω θα σου προτεινα για καλο και για κακο να δουλεψεις με 10αρια τζαμια και 10αρες κοντρες οπως και να το κανεις,επισης προσεχε η διαστασεις των τζαμιων να ειναι ακριβεις,και μην το κανεις ροντε(για ναχεις μεγαλυτερη επιφανεια κόλησεις)ή ροντε μονο εξωτερικα για πιο καλη εμφανιση.τζαμια εχει ΚΑΝΑΡΙ ΜΕ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥγωνια γυρο στα 150ε κολλημενο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο σημειο οπου θα μπει το ενυδρειο ειναι το μεγιστο υψος που μπορω να εχω.Υπαρχει καποιο προβλημα με τοσο υψος για τα χρυσοψαρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πας για 8αρι τζαμι
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ανοιξε καλυτερα νεο θεμα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ή δες το ενυδρειο του ηλια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην γινομαστε υπεβολικοι οτι το 8αρι γινετε 5αρι . Με τις κοντρες που μπαινουν πανω κατω δεν παιζει ρολο τοσο η επιφανεια επαφης καθε φατσας με τον πατο αλλα το τις τασεις αντεχει το τζαμι που εχει να κανει με το παχος του. Μια ενδεικτικη τιμη για 8αρι ειναι 27 ¤ το τμ και 2 ευρω το τρεχον ροντε και 33 ευρω για το 10αρι (απο τον χουχουλιδακη στην τουμπα που περνω εγω).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εψαξα και δεν βρηκα καπου που να λεει για το τι ειναι καλυτερο να κανεις(ροντε η οχι)εκτος απο τι σελιδα στο γη και υδωρ.δεν ξερω ποσο παλια ειναι τα αρθρα αλλα ξερω οτι πολλοι τα συμβουλευονται για πληροφοριες.οσο για το αν κοβεσε η οχι,με λιγο γυαλοχαρτο εισαι ενταξει,εγω παντος δεν ειχα προβλημα,τωρα για την τιμη των τζαμιων δεν πιστευω πως ειναι συμαντικη η διαφορα 29 ε με 33.καλητερα γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε.τελος παντον αυτα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τζάμια: που και πόσο? | dimitris21 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 70 | 01-08-20 04:37 |
γρατζουνιές σε τζάμια | alcol | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 07-07-08 12:48 |
Αλγη στα τζάμια? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 13-12-07 15:40 |
Φυσαλίδες στα τζάμια | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-09-07 14:07 |
Πράσινη άλγη στα τζάμια.. | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 05-04-07 13:20 |