|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τι συμβαίνει με σένα; Εχεις ποστάρει παντού κι ακόμα δεν έχω καταλάβει, έχεις ενυδρείο ή δεν έχεις τελικά; Είναι στρωμένο ή όχι; Υπάρχουν ψάρια; Εχεις ένα μονομάχο ή θέλεις να αποκτήσεις κτλ κτλ κτλ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενυδρειο εχω ενα 30λιτρων και δεν εχει ψαρια γιατι ακομα δεν το εχω στρωσει.. απο ψαρια ειχα 2 σε μια γυαλα ![]() ![]() οπως επισης μετα απο 4 μερες λειτουργειας μου ειπαν απο το pet shop να βαλω το αλλο,με συνεπεια να πεθανει και αυτο. μετα απο αυτο αποφασησα να ασχολιθω σοβαρα με το χομπυ και να προετοιμαστω καταλληλα,να μαθω τι ψαρια υπαρχουν κσι ποιες οι απαιτησεις τους για να αποφασησω ------------------------- Παράθεση:
βεβαια ενδιαμεσα αν χρειαστει μπορω να παω και να το βλεπω αλλα μια βορα καθε 15-20μερες το πλαστικο φυτο το πηρα γιατι τα χρυσοψαρα ηξερα οτι τρωνε τα ζωντανα και οταν εμαθα οτι δεν πηραζουν τις anubias εβαλα μια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 05-06-09 στις 10:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για 30 λίτρα ενυδρείο, πας για επιλογή ΒΕΤΤΑ δηλαδή!
|
||||
|
||||
![]()
guppies δεν χωρανε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είχα guppy σε πιο μικρό ενυδρειάκι απ'το δικό σου.
Βέβαια δεν το προτείνω γιατί γεννάνε σα τρελά, και το ενυδρείο είναι μικρό..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σκεφτομαι να κανω και κατι αλλο.....χθες εκανα ενα thread για να δω αν μπορω να φτιαξω ενα ενυδρειο μονος μου.....ετσι σε εναν μηνα περιπου θα ξεκινησω να φτιαξω ενα 60λιτρο,οποτε μπορω να βαλω εκει τα guppies και σ'αυτο που εχω(που εχει και καπακι) να βαλω εναν μονομαχο 1.αν ομως δεν καταφερω να το φτιαξω(το 60λιτρο) ποσα guppies θα μπορω να βαλω σε 30 λιτρα? 2.αν τελικα καταφερο να το φτιαξω θα μπορω να βαλω μαζι με τα guppies και καμια μονομαχινα και την περιοδο ζευγαρωματος να τη βαζω με τον μονομαχο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η μεγαλη αποφαση 800λιτρα | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 25-03-08 21:28 |
Τελικα πηρα την αποφαση | mindlord | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 30-01-08 02:35 |
Μεγαλη GH, KH και pH, τι κάνω?? | NlKOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 28-11-06 14:23 |
αποφαση εληφθη-κιχλιδες!! | ranaki | Malawi | 6 | 06-02-06 19:17 |
Μεγαλη θολωση του νερου... | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 21-11-04 04:36 |