|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν μπορειτε πειτε μου τη γνωμη σας για αυτο:
http://www.aquaristic.net/shop.php/s...cleaner%20set/ |
|
||||
|
||||
![]()
Σκουπα βυθου ειναι και εγω μια παραπλισια εχω.Το αλλο ου ειναι διπλα του δεν ξερω τι ειναι
|
||||
|
||||
![]()
ωραια γιατι και η τιμη της δεν ειναι ασχημη.....σας ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας ψαχνοντας για το καθαρισμα βρηκα αυτο το θεμα και σας ρωταω αν εχει κανεις ξυλα με πολυ αλγη πανω οπως εγω πως τα καθαριζει? το ενυδρειο εχει πολυ λιγα ψαρια και η διακοσμηση θα βγει ολη για να γινει σωστη δουλεια. σκεφτομαι να τα ξυσω με συρμα κατσαρολας θα κανω μ@@@@@!!!α??? τα φυτα μπορω να τα καθαρισω καπως??? μονο echinidorus εχω .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για τα φυτά περίμενε πιο εμπείρους και ιδικούς
|
||||
|
||||
![]()
να βαλω και λιγο χοντρο αλατι? ή μαγειρικη σοδα ? πισυευω οτι θα καθαρισει καλητερα,.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου θα βγαλεις τα ξυλα για να τα καθαρισεις απο την αλγη, μπορεις να τα ζεματισεις με καυτο νερο, να τα τριψεις οπως ειπαν με σκληρη βουρτσα ή να ριξεις οξυζενε πανω στην αλγη.
Για τον εχινοδωρο που εχεις ,αν ειναι δυσκολη και επιμονη αλγη (δεν λες τι αλγη εχεις) κοβεις τα φυλλα που εχουν προσβληθει και αφηνεις μονο τα φυλλα που ειναι υγιη. Με τον καιρο θα βγαλει νεα φυλλα. Πρεπει ομως να βρεις την αιτια της αλγης και να διορθωσεις το προβλημα, αλλιως θα ξαναεμφανιστει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|