|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω απο οτι ξερω, ενα λαθος των πετσοπ ειναι οτι τις βαζουν σε ενα σακουλι μονο με νερο... πρεπει να βαζουν κ λιγο υαλοβαμβακα μεσα για να πιανοντε κ να μην χανουν τον προσανατολησμο τους...
|
||||
|
||||
![]()
Είχε βάλει και υαλοβάμβακα, αλλά όταν έφτασα σπιτι δεν κρατιόταν καμμιά γαρίδα πάνω του.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 11-11-17 στις 00:10 |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά είναι λιγο ευαίσθητες και εγω καθάρισα χθες τα φίλτρα μου και μάζεψα μεσα σε ένα τάπερ καμμια κατοστή και μεχρι να τις ρίξω μεσα στο ενυδρείο πέθαναν καμμια 5-6. Αλλά και τα ψάρια που έχεις δεν λεν για τις γαριδούλες που πήρες (Μελανοταινίες και μπάρπους) τις βλέπουν για μεζεδάκια.Πρόσφατα πήρα 8 μελανοταινίες Boesmani μικρούλες 4-5 εκ μετά απο μια βδομάδα τις έκανα δώρο γιατι κάθε μέρα έβλεπα κανα δυο να κυκλοφορούν με γαρίδα στο στομα και τα μουστάκια να κρέμονται έξω απο αυτο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου πω την εμπειρια μου, δεν ξερω αν σε βοηθησει..
Εβαλα στο δικο μου 20 red cherry [χαρισμα απο Raven!] Με το που μπηκαν μεσα στο ενυδρειο υστερα απο καλη προσαρμογη τα red eye εκαναν party... σαν τρελα τις κυνηγησαν..[ειχα ανοιχτα τα φωτα.] απο την επομενη μερα και για περιπου 10 μερες δεν εβρισκα ουτε μια... Να σημειωσω οτι το ενυδρειακι μου εχει αρκετα φυτα. Και ξαφνικα ενα απογευμα που γυρισα απο δουλεια... ειδα 8 (!!!) να κολυμπουν ανενοχλητες γυρω γυρω.. σε αποσταση αναπνοης απο τα red cherry!!! Δε ξερω ποσες ακριβως ειναι τωρα, αλλα συμβιωνουν αρμονικοτατα πλεον με τα red eye μου.. μαλιστα ενα απογευμα ειδα και μια πανω σε ενα φυλλο κρυπτοκορινας να αεριζει τα αυγα της [ δεν ξερω αν το περιγραφω σωστα αυτο!] !!!!!! Με λιγα λογια, λεω οτι αφου τις εβαλες που τις εβαλες, περιμενε .. και ποτε δεν ξερεις!
|
|||
|
|||
![]()
Ακομα και ψαρακια υπερανω υποψιας οταν τις ριξεις τις γαριδουλες ξαφνικα μεσα, νομιζουν οτι προκειται για φαγητο και τις τσακιζουν.
Παντα οταν βαζουμε μικροσωμα ειδη γαριδων να εχουμε σβηστα τα φωτα και να τις ριχνουμε σε μια γωνια του ενυδρειου που εχει πολλα φυτα, και μακρια απο τα ψαρια. Εμενα οι Melanotaenia preacox μου, αρπαζουν κανενα νεογεννητο cherry μονο αν τρομαξει και κολυμπησει στα ανοιχτα. Οσο βρισκονται κοντα στον βυθο ή επανω σε φυτα δεν τα πειραζουν. Για τις M.boesemani Σταυρο δεν το συζηταω...τρωνε μεχρι και οτοκυκλους ! |
![]() |
Tags |
γαρίδες, endlers, νεογνά, rcs, Ζωοτόκα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με σαλιγκάρια | jimfytakis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 31 | 09-09-11 14:47 |
Τρώνε οι γαρίδες ψάρια; | ΠΑΝΟΣ | Γαρίδες | 14 | 13-04-06 12:09 |