|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη η δουλεια μου ειναι τετοια(ασχολουμε με στεγανοποιησεις)θα σου πω οτι οποιος σου ειπε οτι θελει ανανεωση κανει λαθος.τα τσιμεντοειδη υλικα με 3-4 χερια περασμα εχουν διαρκεια εφορου ζωης.αλοιμονο αν στην καθε πισινα δεξαμενη που εκανα να χρεια ζοταν να την ξαναδειασω και να την ξαναπερασω και αλλα χερια.ποσο μαλλον τις δεξαμενες της πολης μου ,που εχω κανει.δηλαδη θα σταματουσε η υδροδοτηση της πολης για 2 εβδομαδες ,για να κσανακανω επιπλεον χερια?απλα να μαθεις τον τροπο εφαρμογης των υλικων αυτων απο εμπειρους τεχνιτες(και καλυτερα να στην κανουν αυτοι την στεγανοποιηση),γιατι τα λιτρα ειναι πολλα και χρειαζεται προσοχη
|
||||
|
||||
![]()
κωστα ποιο τσιμεντοειδες προτιμας????
|
||||
|
||||
![]()
ποιο πολυ δουλευω το quamat-f tis isomat σε συνδυασμο με τον ελαστικοποιητη του
|
||||
|
||||
![]()
για να το θεωρησω λιμνη , οπως το φανταζομαι θα πρεπει να εχω και την αναλογη φυτοφορτωση , γιατι αν εχω καταλαβει καλα τα φιλτρα λιμνης εχουν μικρη ροη και μεγαλο ογκο επειδη ενα μεγαλο μερος της καταναλωσης των ρυπων γινεται απο τα φυτα κατι που σε ενυδρειο και ποσο μαλλον Μαδαγασκαρης δεν ειναι εφικτο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης, υπάρχουν λίμνες, ιδιαίτερα για ΚΟΙ που δεν υπάρχει πράσινο φυλλαράκι μέσα. Απλά σε τέτοιες περιπτώσεις κάνεις επιπλέον πράγματα που στην πραγματικότητα θα έκαναν τα φυτά για σένα, δηλαδή κανονικές αλλαγές νερού κ.λ.π. Μεγάλο όγκο? Ούτε και αυτό συμβαίνει. Τα νέα πιεστικά φίλτρα, είναι απλά ελάχιστον μεγαλύτερα από ένα εξωτερικό φίλτρο ενυδρείου. ¶σε που μπορείς να αλλάξεις την φορά της ροής και να σου καθαρίσει από μόνο του χωρίς να το ανοίξεις!!! Ένας από τους λόγους που γεμίζουμε τις λίμνες φυτά (εκτός των άλλων) είναι ότι βρίσκεται συνήθως σε μια καλή γωνιά/σημείο του κήπου. Τα φυτά προσθέτουν αισθητική και είναι συνήθως φυτά τα οποία είναι σπάνια να τα συναντήσεις οπουδήποτε. Εκεί έξω να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ο παράγοντας ήλιος, όπου προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Νίκο αν το κάνεις θα είναι κάτι μοναδικό στην Ελλάδα , αλλά σκέφτηκες όλες τις παραμέτρους?Και δεν αναφέρομαι μόνο στο οικονομικό αλλά και στις επιπτώσεις που θα έχει η κατασκευή στο υπόλοιπο οίκημα (υγρασία κτλ κτλ)??
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
230 λιτρα | giannisqq | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 22-04-09 15:41 |
λιτρα | g-pavl | Δίσκοι | 14 | 12-12-08 02:52 |
Διαχυση στα 400 λιτρα..... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 27-06-08 14:05 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
Jojo's 5500 litres saltwater tank | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:49 |