|
|
||||
|
||||
![]()
Αντώνη, καλημέρα.
Είσαι καλύτερα? Έχεις μετρήσεις? Πάει καλά ο ψάρης?
|
||||
|
||||
![]()
Κάπως καλύτερα σήμερα...
Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να πάρω άδεια από τη δουλειά και έρχομαι το πρωί δουλεύω, το απόγευμα πάω σπίτι και πέφτω στο κρεββάτι μέχρι το πρωί ξανά... Ο ψάρης μου πάει πολύ καλά. Πραγματικά πρέπει να είσαι από μια πλευρά να βλέπεις τι κάνει! Περιμένω ακόμα τα φυτά να έρθουν, έτσι έχω αφήσει τη διακόσμηση (με το κεραμικό και το πλαστικό ξύλο) όπως στις φωτογραφίες που είχα ανεβάσει. Τον βλέπω συνέχεια να παίζει! Μπαίνει μέσα στο κεραμικό, μπαίνει μέσα στις τρύπες του ξύλου και βγαίνει από άλλη... Μια χαρά φαίνεται! Μετρήσεις θα κάνω σήμερα να δούμε πως πάμε (αν είμαι καλά...). |
|
|||
|
|||
![]()
Αντωνη, αφου ειναι παιχνιδιαρης ,να προσεξεις να μην υπαρχουν αιχμηρες γωνιες στα διακοσμητικα γιατι εχουν μια ταση να σκιζουν τα πτερυγια τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερινές μετρήσεις:
NH3/NH4 0,5-1 mg/l NO2 0 mg/l NO3 10-25 mg/l In other news: Πήρα το ξύλο μοπάνι σήμερα και το έβαλα σε νερό για να βγάλει την τανίνη του. Θα το αφήσω 2-3 μέρες (με καθημερινή αλλαγή νερού), μετά βράσιμο 1-2 φορές και μετά θα μπει στο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
...Γιατί την κάνεις αυτή τη διαδικασία στο mopani ?
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην μου λερώσει το νερό πολύ.
Raven...δεν έλεγες 5 νούμερα του τζόκερ καλύτερα; Σήμερα τον είδα να έχει τραυματίσει την ουρά του στην άκρη του... |
|
||||
|
||||
![]()
Οι τανίνες του ξύλου είναι ευεργετικές για το ψάρι, μαλακώνουν το νερό... το βράζεις μόνο αν δε σου αρέσει το οπτικό αποτέλεσμα. κάποιοι δε γουστάρουν τη κιτρινίλα, εμένα πάλι μου αρέσει πολύ. ούτως ή άλλως μετά από κάποιο διάστημα και με τις αλλαγές θα σταματήσει να βγάζει αυτό το χρώμα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο Για Μονομάχους | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-06-12 08:32 |
Νέο Ενυδρείο Μονομάχου! | _antonis_ | Bettas | 45 | 09-12-09 11:15 |
Ενυδρείο για μονομάχους ala filoxenos | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 13-07-06 23:08 |
Νέο ενυδρείο με Μονομάχο | hellenicsun | Bettas | 22 | 18-06-06 23:54 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |