|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλά, έχεις κάνει 170 πόστ και κάνεις τέτοιες ερωτήσεις??? πολύ φιλικά και με την πρόθεση να σε ωθήσω για να στήσεις ένα πιό σωστό ενυδρείο, σου λέω ότι δεν είναι αυτά τα προβλήματά σου.
έχεις διαβάσει καθόλου τη σελίδα του τσάμη( http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../koinoniko.htm ) ή γενικότερα το φόρουμ στο οποίο έχεις κάνει 170 πόστ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τα παιδια............αλλα πρεπει να ξερεις οτι ποτε δεν βαζουμε αρσενικο θυλικο μονομαχο να ζουν σε ιδιο ενυδρειο..............τα βαζουμε μαζι μονο και μονο για να ζευγαροσουν και τα χωριζουμε μετα αλλα και παλυ πρεπει να εχουμε κανει πολυ καλη προετημασια γιατι θα την σακατεψει την θηλικια!!!!!
και επεισης δεν γινετε να ζευγαροσουν μαζι με τοσα αλλα ψαρια...!
|
|||
|
|||
![]()
παιδια σορι. τα χωρισα τα bettas πηρα ενα ενυδρειο 100λτ αυτο που ρωταω ειναι σε 54λτ ζευγαρονουν?ξερω οτι δν ζευγαρονουν με αλλα και πρεπει να τα χωρισω.η τροφη ειναι καλη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι.......ειναι σκουλικακια(bloodwarms)??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Είναι καταπληκτική σελίδα με ενα σπέσιαλ-αναλυτικό άρθρο για τους μονομάχους..Για αναπαραγωγή..Θα χρειαστείς υπομονή και αλλο ενα ενυδρειάκι για να κρατήσεις τον ένα μονομάχο στο 54ρι μονο του..Οπότε πάρε αλλο ενα 20λιτρο για αρχή και βαλε τον ενα απο τους δυο μονομάχους εκεί..Α και..Αν θές αναπαραγωγή πρέπει να αγοράσεις αρκετά ενυδρεία με εξοπλισμο για να χωρίσεις και τα μικρά..Όπως καταλαβες..Δεν ειναι μια ευκολη υπόθεση.. είναι αποξηραμένη τροφή..Έχουν πολλά θρεπτικά συστατικά και είναι πάρα πολυ θρεπτική τροφή..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και 2ον η συμπεριφορά μου έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και μόνο(άσε που καμιά φορα εσείς οι μικροί θέλετε λίγο ξύλο ![]() ![]() (φιλικός ο τόνος μου) |
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξη ρε παιδια ειπαμε μπορει να ειναι μικρος αλλα αυτα τα πραγματα ειναι συμαντικα.......θα επρεπε να τα γνωριζει.Και εγω δεν ειμαι και κανενας 40αρης αλλα οταν ειμουν στην ηλικια του αυτα τα γνωριζα...!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos me bettas HELP!!!!!!!!!!!!! | harris samos | Bettas | 4 | 26-04-09 19:41 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
Bettas | betta | Bettas | 6 | 08-12-05 22:35 |