|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε φυτάκια μόνο καλό θα κάνουν και αισθητικά και στη ποιότητα του νερού.
Τις Βαλισνέριες τις φυτεύεις κανονικά στήν άμμο κλαδεύοντας λίγο τις ρίζες τους,τις ανούμπιες ή τις δένεις σε μια πετρούλα ή τις στερεώνεις στον βυθό έτσι ώστε το ρίζωμα να μην καλύπτεται,γιατί θα σαπίσουν.Και τα 2 είναι εύκολα φυτά και στο δικό μου έχουν πολύ καλή ανάπτυξη χωρίς ιδιαίτερο φωτισμό. Ότι κενό χώρο έχεις στον κάδο του φίλτρου γέμισε τον με substrat prο στο προτελευταίο στάδιο πριν το σφουγγάρι. Τα ψαράκια έστρωσαν? Αλλαγή νερού πότε έκανες? (τώρα γιατί στα ρωτάω αυτά?γιατί κάτι δεν μου κάθεται καλά με τις μετρήσεις.Έπρεπε λογικά να μετράς νιτρικά(ΝΟ3)αφού δεν έχεις και φυτά) Τα λέμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις συμβουλες θα το τσεκαρω με τα φυτα.Στις μετρησεις εκανα λαθος εγω τελικα εχω ΝΟ3 12και πιστευω ολα καλα πανε.Θα δειξει
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελουσ παρουσιαση | prodigy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 34 | 18-06-09 14:04 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
ξεκινησα θεραπεια με χαλκο και... | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 02-08-05 23:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |