|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επιπλεον πιο συμαντικο ειναι να σεβαστεις τους κατοικους και να τους δωσεις αυτο που πρεπει.πως θα στριβει το τανκ μεσα στο ενυδρειο σου? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βρίσκουν οι ερπύστριες στα πλαϊνά τζάμια
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() τανγκ. |
|
|||
|
|||
![]()
βρε τανκ....τουνκ πεσ το οπως θελεις...θα κανω ενα ενυδρειο 200 λιτρα...αλλα μου μου πειτε παλι σλλα κολπα γιατι μετα θα κανω λυμνη
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου μην ξεκινας αναποδα, βαλε μια σειρα...
επικεντρωσου στο στησιμο του ενυδρειου, φτιαξε κατι σωστο, και μετα θα επιλεξεις και τα ψαρια... ΙΜΟ μην κανεις τιποτα ακομα, διαβασε λιγο περισσοτερο για τις απαιτησεις του θαλασσινου, και εμεις εδω ειμαστε.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το στησιμο του ενυδρειου θα ειναι απλο...ενας βραχος και τιποτα αλλο...μετα απο χρονια ισως κανω reef...εξαλου ολοι ετσι ξεκιναμε(ειχα ενυδρειο 15 λιτρα πηγα 60 και τωρα 120)αρα το μονο που με απασχολει τωρα ειναι τι ψαρια να βαλω
|
|
|||
|
|||
![]()
αν κρατησεις το συγκεκριμενο ενυδρειο, το μονο προβλημα που θα εχεις θα ειναι στο aquascape, το στησιμο του βραχου θα ειναι δυσκολο στους 30 ποντους, ειναι ομως υποχρεωτικο για την σωστη διαβιωση των ψαριων..
τωρα αν σε ενδιαφερει και η αισθητικη, εγω δεν θα το επιχειρουσα με το συγκεκριμενο.... παντως αν αποφασισης να φτιαξεις ενυδρειο απο την αρχη, τοτε ξεκιναμε αλλη πολυ πιο εκτενεστερη συζητηση.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΨΑΡΙΩΝ! | costas_kumitsu | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 08-04-09 20:07 |
σκεψεις για Tanganyika | steady | Tanganyika | 47 | 24-01-09 13:16 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |