|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εψαξα στην πατρα αλλα δεν βρηκα το flourish...
το μονο που βρηκα ειναι της τετρα to Plantamin..ειναι καλο?? εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο?? |
|
||||
|
||||
![]()
το πλανταμιν ειναι γενικο λιπασμα που δεν περιεχει αζωτο και φωσφορο..ειναι καταλληλο για χαμηλων απαιτησεων ενυδρεια που λογικα αζωτο και φωσφορος υπαρχει στο ενυδρειο...αλλα παντα υπαρχει το ενδεχομενο να χρειαστεις κατι εξτρα....αν παρουσιαστει καποια ελλειψη ριχνεις το αντιστοιχο σκευασμα και οχι ξανα γενικο γιατι θα αυξησεις τη συγκετρωση των αλλων στοιχειων....
ξεκινα λοιπον με το πλανταμιν αφου αυτο μονο βρηκες ουτως η αλλως και βλεπεις στην πορεια...
|
||||
|
||||
![]()
Ειδικά για την egeria, όποιο και να βάλεις θα είναι ΟΚ - από κει και πέρα, όπως με πρόλαβε ό Panos, βλέποντας και κάνοντας.
|
|
||||
|
||||
![]()
απλα θα προτιμουσα να επαιρνα το flourish που τα περιεχει αλλα δεν πειραζει..
ευχαριστω παιδια. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια λύση είναι να πάρεις τώρα ότι βρείς, και κάνεις μια παραγγελία από internet (με άλλους φυσικά, ή για περισσότερα προϊόντα ώστε να συμφέρει)...
Σιγά σιγά θα "βρεις" το ρυθμό με τον οποίο χρειάζεσαι τα διάφορα, ώστε θα σου βγαίνει πιό οικονομικό. |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε 2 μικρά μπουκαλάκια (σαν αυτά που βάζουν ασετόν-ιώδιο) και έλα από το σπίτι μου να τα γεμίσουμε
![]() Έχω κάτι μισόκιλα λιπάσματα μπουκιά και συγχώριο. |
|
||||
|
||||
![]()
α ρε χαλβα...
εχεις μια λυση για τα παντα...... ευχαριστω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Στην επικείμενη αναμέτρηση μεταξύ χοντρού και Πάνου με τα μαγικά τους φίλτρα, προτείνω μιας και ο χαλβάς είναι κριτής , τα φυτά που θα χρησιμοποιηθούν να είναι ανούμπιες! Ποιός θα τις κάνει να ανθίσουν πρώτος.....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλάδεμα Egeria densa | panagiotis265 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 21-05-08 13:54 |
ερωτηση για egeria densa | prodigy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-01-08 17:25 |
¶λγη σε Egeria Densa | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 12-12-07 21:29 |
Φύτεμα Egeria densa | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 28 | 17-01-07 01:43 |