|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
νταξ' οκ κραξτε με δεν ασχολουμε αλλο με το θεμα δεν θα κανω ποτε λιμνη οποτε δεν με αφορα και δεν εχω καμια προθεση να πικαρω κανεναν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οφείλεις να είσαι σοβαρός όταν λες έχω την γνώση σε κάτι. ¶λλο να πεις έχω ένα σκεπτικό που ίσως μειώσει το κόστος και άλλο έχω την γνώση. όπως και να έχει πρέπει να το αναλύσεις δε πικάρεις κανένα ούτε έχει κανένας διάθεση να πικάρει των άλλων. όλοι θεωρώ έχουμε πάνω από όλα σκοπό την αλληλοβοήθεια. ξανά σκέψου το φίλε μου
|
||||
|
||||
![]()
Ρε φιλε εισαι υπευθυνος σε ενα τοπικ δεν σημαινει οτι εισαι και ειδικος ..ειμαι μηχανικος και οσα μου γραφεις μου φαινονται εντελως απλοικα ....γι'αυτο και σου γραφω οτι δεν σχολιαζω οσα λες τεσπα δεν σε παρεξηγω φανταζομαι ουτε και εσυ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό ακριβώς το ότι δεν είναι όλοι εδώ μέσα μηχανικοί αν κάποιος έχει παραπάνω γνώσεις πάνω σε κάτι λόγω σπουδών είτε λόγω εμπειρίας προσπαθεί να βοηθήσει των άλλων που δεν ξέρει. προσπαθούμε όσο γίνετε να τα γραφούμε απλοϊκά για να τα κατεβαίνουν σχεδόν όλοι. δε θα σε παρεξηγήσω ότι και να γράψεις απλά θα ήσουν πολύ χρήσιμος αν βοηθούσες έστω και λίγο στο να καταλάβουν αυτοί που δεν ξερόυν το πως να μπορέσουν να εξοικονομούν χρήματα συμφωνά με αυτά που είπες. Φίλε μου η γνώση είναι δύναμη αλλά το να μπορείς να την χαρίσεις είναι αρετή. .
|
||||
|
||||
![]()
οτι χρειαστεις στειλε pm ειδα στο προφιλ σου οτι φτιαχνεις καποια λιμνη ειμαι στην διαθεση σου
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη λιμνης με ηλιακη ενεργεια | Yiannis59 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 46 | 16-08-16 12:53 |
σκεψη για κατασκευη ενυδρειου(80χ40χ35) συμβουλες..?? | apolonistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 30-01-09 20:03 |
προβλημα λιμνης | gutsi | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 03-11-07 17:07 |
φιλτρο λιμνης | gutsi | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 39 | 01-10-07 21:41 |
θελω συμβουλες για την κατασκευη ενος ενυδρειου | Βασίλης Μαιόπουλος | Malawi | 12 | 01-03-07 15:24 |