|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να έχεις δίκιο. Λογικά, η δική μου απειρία δεν μπόρεσε να το αναγνωρίσει... Αλλά μου το παρουσίασαν ως αληθινό στο πετ σοπ και "ειδικό" για ενυδρεία...
Ωραία...ψάχνουμε και για ξύλο τώρα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φυσικα και ειναι ψευτικο... καποιο αλλο υλικο..το φυσικο ξυλο..ειναι απλα ξυλο.
|
||||
|
||||
![]()
Σημερινές μετρήσεις:
NH4/NH3 -> 10mg/l NO2 -> 5mg/l NO3 -> 50mg/l Ενώ NO2 και NO3 παραμένουν στα ίδια επίπεδα, η αμμωνία ανέβηκε... Έτσι έπρεπε να γίνει; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αντώνη, ποιό αντιχλώριο χρησιμοποιείς?
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιώ της Sera το Aquatan.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να πω 100 ευχαριστώ; Είναι λίγα...
Να πω 1000 ευχαριστώ; Πάλι λίγα είναι... Όσα ευχαριστώ και να πω, δεν μπορούν να εκφράσουν την ευχαρίστηση μου από τη βοήθεια που μου έδωσε ο In the pond (ή ποιο σωστά, Βασίλης)! Φίλε μου, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα από κοντά, έστω και για τα λίγα λεπτά που συνομιλήσαμε. Εφαρμόζω αυτά που μου είπες. Περιμένω το νερό να προσθέσω στο ενυδρείο μου και όλα έτοιμα. |
|
|||
|
|||
![]()
To GAB στελνει τους moderators κατ οικον για αυτοψια και βοηθεια
![]() Αν αρνηθουμε ο Τολης / Δικτατωρ μας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και ναι, ο μονομάχος μου μπήκε στο ενυδρείο του!
![]() Τα πρώτα του εξερευνητικά λεπτά ήταν αποθέωση! Καθόμουν και τον χάζευα πολύ ώρα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο Για Μονομάχους | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-06-12 08:32 |
Νέο Ενυδρείο Μονομάχου! | _antonis_ | Bettas | 45 | 09-12-09 11:15 |
Ενυδρείο για μονομάχους ala filoxenos | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 13-07-06 23:08 |
Νέο ενυδρείο με Μονομάχο | hellenicsun | Bettas | 22 | 18-06-06 23:54 |
Μονομάχος σε κοινωνικό ενυδρείο | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-10-05 05:33 |