|
|
||||
|
||||
![]()
Τόλη μου στα ενήλικα το κάνω τα άλλα όμως είναι πολύ μωρα, φοβάμαι μην μου τα αποπλανήσουν......
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() Είναι όμως εκπληκτικό να δείς με τί προσοχή και τρυφερότητα πλησιάζουν τα μικρά παιδιά (τα δικά μου) και Η εμπειρία μου αυτά τα 10 χρόνια με αυτά τα σκυλιά μου λέει οτι πειράζουν τα φυτά μόνο όσο είναι νεαρά δηλαδή μέχρι 3 χρόνόν μετά τα αφήνουν στην ησυχία τους. Το αμπέλι ευτυχώς τα μεγάλα δεν το έκαναν τίποτε και τα μικρά το ίδιο θα δούμε. Τα υπόλοιπα ντομάτες κλπ είναι όλα φραγμένα για τον φόβο αλλά και πάλι στην αρχή κατάφεραν να σπάσουν και να ξεριζώσουν καμια 6 ντοματιές...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Filotas : 22-05-09 στις 10:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι είναι doctor, ρύζι μακραρόνι ρύζι μακαρόνι βάλε και καμιά ντοματούλα να κάνεις αλλαγή
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλουν και αυτά το μερίδιο τους μιας και φιλούν το κτήμα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
φατσες! να τα χαιρεσαι Φιλωτα...πανεμορφα ειναι!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Ελπίζω στο τέλος να αποδειχτούν καλοί φύλακες και καλή συντροφιά όπως και τα μεγάλα!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ο σκυλος αντικατοπτριζει το αφεντικο του...εχουν το χαρακτηρα τους βεβαιως...αλλα οτι "καθηκοντα" τους μαθεις...με χαρα και αφοσιωση θα το εκτελεσουν....
![]() ευχομαι υπεροχες στιγμες...
|
||||
|
||||
![]()
είναι κουκλιά, να τα χαίρεσαι.
τα μικρά μαθαίνουν και παραδείγματίζονται από τα μεγάλα, οπότε αν τα μεγάλα δεν σου κάνουν ζημιές το πιο πιθανό είναι να μην σου κάνουν ούτε τα μικρά. (ίσως λίγο μόνο τις πρώτες μέρες). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|