|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
την εποχη εκεινη ειχα πολυ λιγο χρονο γιατι επρεπε να φτιαξω γρηγορα την λιμνη καθως ειχα αρκετα ψαρια και περιμεναν σε βαρελια..ετσι δεν ψαχτηκα πολυ για λαινερ-ναυλον...πηγα σε ενα γεωπονο του ειπα τι θελω και μ εδωσε αυτο..
σιγουρα τωρα που ξερω 2 πραγματα παραπανω θα κανω καλυτερη επιλογη και σιγουρα απο 0,50 και πανω...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο γεωπόνος, σίγουρα σου έδωσε λάινερ για τεχνητές δεξαμένες νερού, που συνήθως στίνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο και μόνο για μικρό χρονικό διάστημα ώστε να υπάρχει αρκετή ποσότητα νερού, για καλύπτει το ημερήσιο πότισμα των φυτιών. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχουμε γεννητουρια σημερα των κοι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν, να σου ζήσουν...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικα χαμος..εκατομυρια αυγα..επιασα οσα μπορουσα και τα εβαλα στο ενυδρειο μου...τα υπολοιπα οτι κανουν μονα τους μεσα στη λιμνη..αν δεν ετρωγαν τα κοι τα αυγα θα ηταν πολυ καλυτερα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω τι ειναι ο παππυρος
![]() Βαζω παντως εκεινα τα ξεσκονοπανα...και τα γεμιζουν..οποτε την κανω την δουλεια μου(το ειχα δει παλια στο νετ) Εχω και καλλες μεσα και γλυτωνουν μερικα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mini Pond στο μπαλκονι | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-02-08 09:19 |
μινι pond συνεχεια.... | aristomenis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 28-08-07 19:39 |
μίνι pond....προβλήματα..... | aristomenis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-08-07 00:15 |
Maldives underwater #1 | afrodite | Παραλία - Beach Bar | 22 | 23-11-06 20:04 |