|
|
||||
|
||||
![]()
πανω κατω ολα το ιδιο ph θελουν σκλιροτητες θερμοκρασιες γιατι δε κανουν μαζι ασ μου εξιγισει καποιος δεν ειμαι ειδικος αλλα πως γινετε να ειναι ενα μιση χρονο ολα αυτα τα ειδοι μαζι και να αναπαραγωντε χωρις αρρωστιες χωρις το παραμικρο ?????????????????
|
|
||||
|
||||
![]()
Ροδόστομος Το pH δεν πρέπει να είναι πάνω από 6.5 και η γενική σκληρότητα μικρότερη από 10 °dGH. Η θερμοκρασία πρέπει να ευρίσκεται μεταξύ 23°C και 28°C
GUPPY Μπορούν να κρατηθούν σε νερό με ΡΗ 5,5 μέχρι 8,5 και σκληρότητα μεταξύ 5 και 25 °dGH. Ξιφοφόρος Η σκληρότητα του νερού μπορεί να είναι 10 μέχρι 20 °dGH και το pΗ πάνω από 7, μέχρι και 8. Η θερμοκρασία 20 °C μέχρι 26 °C ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ Η θερμοκρασία πρέπει να είναι 25 - 27 °C και για αναπαραγωγή στους 30 °C. Το pH 6 - 7,5 και η σκληρότητα του νερού μπορεί να είναι μέχρι 25 °dGH www.tsamisaquarium.gr
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
τα γκαπυ και με καρχαρια να τα βαλεις θα αναπαραχθουν..
|
||||
|
||||
![]()
δε μιλισα μονο για τα γκαπυ για ολα μιλισα
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη αναπαραγεις και μονομαχους και ροδοστομους....??? οταν λες ολα αυτο εννοεις...
τα ζωοτοκα αναπαραγονται ευκολα και ταχυτατα....αν οι συνθηκες ομως δεν ειναι οι καλυτερες μειωνεται ο χρονος ζωης τους... δινουμε στο καθε ψαρι τις παραμετρους που ζητα... ισως η τυχη τα φερνει ετσι και οταν εχουμε εναν αχταρμα απο ψαρια...φαινεται να πηγαινουν ολα καλα για λιγο....μεχρι να αρχισουν τα προβληματα...ειδικα το ματι του αρχαριου ισως δεν αντιλαμβανεται το στρεςς αμεσως... βαλε τους ροδοστομους σου σε μαλακο οξινο νερο και μετα ελα να μου πεις τη διαφορα στο χρωμα και τη συμπεριφορα...
|
||||
|
||||
![]()
για ολα μιλαω ναι το ειχα αναφερει και ποιο παλια μαλιστα σιμβουλευτικα και ατομα απο δω ναναι καλα τα παιδια . οσο αφορα τουσ ροδοστομους τι χρωμα θα παρουν ειναι κατασπροι με κατακοκκινα κεφαλια εχω δει και στρεσαρισμενα ψαρια πχ ο ροδοστομοσ οταν στρεσαριστι γινετε σχεδον διαφανος και το κεφαλι του ειναι κατασπρο εχω δικιο η οχι? δε κανω οτι τα ξερω ολα σηζητηση κανω χωρις παρεξιγιση σε οσουσ εδω τους εχω πει τι ψαρια εχω τα ιδια μου λενε απαντιση δεν εχω παρει μεχρι τωρα ομως.. εχω ενα φιλο που εχει pet shop απο αυτον εχω μαθει τα περισοτερα και του πειγενω τησ γεννες μου και της πουλαει και οσοι εχουν παρει μου λενε οτι ειναι ποιο γερα απο αυτα που στελνουν απο αθηνα . αυτο πως το εξειγης .
οσο για το χρονο ζωησ ποσο ζει ενασ ροδοστομος αυτο δε το ξερω ο μονομαχος γυρω στα δυο χρονια αν δε κανω λαθος δεν εχω δωσει μεχρι τωρα παλιο ψαρι μονο γεννες δινω και δεν εχω θανατους ......... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα εχεισ δικιο δε ξανα ακουω τα πετ σοπ . πες μου εσυ διαφοτισεμε
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαζι με guppy ποια αλλα ψαρια??? | mageiras293 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 30-03-09 17:36 |
συγνωμη | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-04-08 16:59 |
Συγμωμη μήπως μπορείτε να βοήθησετε? | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-02-08 15:18 |
ΣΥΓΝΩΜΗ | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 1 | 11-05-05 14:20 |