|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες φοτο απο ψαρια που μου αρεσουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα δεν ηξερα οτι τα 80λιτρα ενυδρεια ειναι μονο για 2-3 ειδη ψαριων,οτι δεν χωραει ψαρι πανω 2εκ και οτι το max. ειναι 5-6 ψαρακια.Τι να πω μαλλον δεν θα βαλω τιποτα.Θα βαλω το φιδι μου μεσα να τελειωνουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι ετσι οπως τα λες...
να σου δωσω παραδειγματα.... μπορεις να εχεις παραδειγμα 6 μολυ (2 αρσενικα 4 θηλυκα) που δεν ειναι των 2 εκατοστων...και αλλα τοσα πλατυ η γκαπυ...ετσι θα εχεις κινηση και χρωμα στο ενυδρειο σου... μπορεις να εχεις μια δεκαδα zebra danio... η ενα ζευγαρι κριμπς (επισης μεγαλουτσικα ψαρια) και μερικα cherry barbs... μπορεις με πολυ μαλακο νερο να εχεις ενα ζευγαρι ραμ (επισης δεν ειναι 2 εκ) και καμια δεκαρια νεον.... η ..η ....υπαρχουν πολλοι συνδυασμοι και οχι μονο με μικρα ψαρια.... ενοειται ομως πως ενα 80λιτρο -που θεωρειται μικρο σχετικα ενυδρειο- δε μπορεις να το κανεις σουπα με μεγαλη ποικιλια απο ειδη....σε περιοριζουν τα λιτρα... αν ηθελες πολλα ειδη και μεγαλα ψαρια επρεπε να αγορασεις μεγαλυτερο ενυδρειο.... το χομπυ εχει καποιους "κανονες"...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπορω να βαλω... | vaios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 10-01-09 14:29 |
Μπορω με guppy να βαλω γαριδες στο ενυδρειο μου? | fotis_k | Γαρίδες | 5 | 05-01-09 14:49 |
μπορω να βαλω οττοκυκλο; | nikolas678 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 09-12-08 20:46 |
Τι ψαρια-φυτα μπορω να βαλω? | sarevock | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 29-10-08 11:27 |
Τι ψαρια μπορω να βαλω σε 180 λιτρα? | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-11-07 17:42 |