|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
τελικά απ' ότι είδα στο cichild forum είναι: metriaclima sp. aurora yellow. Mέχρι τώρα είναι το πιο ταιριαστό. Εσείς τι λέτε??
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καμμιά σχέση! estherae είναι.
Όπως και νάχει όμως είναι mbuna,θέλουν περισσότερα λίτρα και χαρέμι.Φρόντισε αυτό το ζήτημα. {γνώμη μου,τα επιστρέφεις στον άσχετο μαγαζάτορα και βλέπεις άλλες επιλογές.Ρωτώντας εδω και ΟΧΙ σ΄αυτόν} |
|
|||
|
|||
![]()
δεν είναι και τόσο εύκολη η επίστροφή μετά απο 4 μήνες και μόνο που με βλέπουν τρέχουν κοντά. η καλύτερη λύση για μένα είναι η αγορά καινούργιου ενυδρείου. Έχω περάσει τόσα με την ασχετοσύνη των πωλητών που είναι τα μοναδικα ψάρια που έχουν ζήσει τόσο. Να φανταστεις πήρα αγγελόψαρα και δεν τρώγαν απο την πρώτη μέρα την δεύτερη ειχαν fungus την τρίτη μέρα πέθαναν όλα. Βέβαια έχω και έναν μονομάχο σε 20 λίτρα νερο εδώ και ένα χρόνο. ¶σε πο τώρα όπτε πάω στα καταστηματα για να αγοράσω κάποια παραγματάκια βλέπω ένα σωρό ψώφια ψάρια στα ενυδρεία (σε πρωχορημένο στάδιο). ¶ρα καταλαβαίνεις τι γίνετε????
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην ξαναπάς στο συγκεκριμμένο μαγαζί.
Και βέβαια η καλύτερη λύση είναι η αγορά νέου(όσο μεγαλύτερου μπορείς)ενυδρείου,αν θέλεις να φιλοξενήσεις αυτού του είδους ψαράκια.Και σίγουρα θα ανταμειφθείς απ' αυτά αν τους δώσεις τις κατάλληλες συνθήκες. Προχώρησε με προηγούμενη μελέτη για να μην κάνεις λάθη. (Για ενυδρείο κοίτα και τις αγγελίες,έχει μερικές καλές ευκαιρίες) Καλή επιτυχία ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς είναι όλα τα καταστήματα της περιοχής μου με αυτές τις συνθήκες και ήμουν πολύ τυχερή γιατί τα ψάρια που πήρα ότι είχε ανοίξει το κατάστημα και ήταν ακόμα όλα καθαρά. Ελπίζω ότι με 300 λίτρα θα είναι καλά για περισσότερο δεν γίνεται. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η αλλαγή έγινε!My new Yellow !! Ιδού το αποτέλεσμα!!! | joys | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 01-12-07 14:57 |
αλλαγη χρωματος? | tzimakos | Bettas | 10 | 01-08-06 23:38 |
yellow pk(m) X mg pk (f) | deMetrIs | Bettas | 24 | 27-04-06 23:45 |
yellow lab | koko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 19-04-05 10:35 |